Emma Barremyr

Kanelstekta päron med mandel-, havre – och kokoscrunch

IMG_4433

Hej mina solstrålar ♥

Då det är Kristi Himmelsfärd imorgon är det förmodligen många av er som gör sista arbetsdagen för veckan idag och har en långhelg framför er. GÖTT! Helg är ju aldrig fel, ellerhur?!

Själv har jag tagit ledigt imorgon för att vara hemma med Pelle och pyssla i trädgården, men kommer jobba på STC Kasernhöjden på fredag och köra PT-kunder halva dagen innan jag tar helg på riktigt. Det känns helt okej och jag är väldigt pepp på både torsdag och fredag, wiiiieee!

För att ni ska ha något gott att mumsa på under ledigheten bjuder jag idag på ett supersmarrigt recept – Kanelstekta päron med mandel-, havre – och kokoscrunch. Gott, näringsrik och passar lika bra till frukost som till mellanmål, kvällsfika eller efterrätt. Närsomhelst när du vill ha något gott och nyttigt att mumsa på helt enkelt!

IMG_4435

Ingredienser:

  • 1 päron
  • 1 msk kokosolja
  • 2 msk havregryn
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 tsk honung
  • 1 msk mandelsmör
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • kanel efter smak
  • 1 dl keso

Skiva päron i tunna skivor. Smält kokosolja i en pannan och stek sedan på päronen tills de blir mjuka. Strö över havregryn, kokosflingor, mandelsmör, vaniljpulver, honung, salt och kanel. Rör runt och låt allt fräsa ihop någon minut på låg värme.

Stavmixa keso fluffigt med lite vaniljpulver och servera tillsammans med päronen. 

IMG_4434

 

Njut av helgen och lova att ni tar hand om er själva som om ni vore er egen bästa vän? 

Ni är värda att må bra ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats