God morgon ♥
I måndags blev jag sådär himla sugen på våfflor att jag bara var tvungen att ställa mig och grädda några stycken. Det hela resulterade i ett uppdukat bord med nygräddade våfflor, raw glass, jordgubbssås och skivad banan till lunch!
Det är nog det allra bästa med mina dagar då jag jobbar hemifrån – alltså alla goda och lyxiga luncher jag bjuder mig själv på! Älskar det ♥
Våfflorna blev kanske inte sådär superfrasiga eftersom de innehöll ägg, men däremot proteinrika, mättande och smakmässigt – jättegoda!
Kan tipsa om våfflorna till helgens frukost eller kanske till påskbrunchen? Annars perfekt som picknickmat, matlådemat eller som lunchmat!
Ingredienser (4 våfflor):
1 dl majsmjöl
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 krm vaniljpulver
30 gram smält kokosolja
1 dl kallt vatten
2 ägg
Blanda ihop alla ingredienser och grädda i våffeljärn. Använd gärna lite extra kokosolja när du steker för att inte våfflorna ska bränna fast!
Jordgubbssås: mixa runt 20 jordgubbar med två färska dadlar!
Servera våfflorna med skivad banan, jordgubbssås och glass ♥
Njut av onsdagen fina ni ♥
Kram / Emma.
Vilken underbar lunch 🙂
Ser supergott ut!
Ja våfflor till lunch är super, och sååå gott 😀