Emma Barremyr

Bellagio

Hej vänner ♥

Tidig i morse hoppade vi på tåget norröver från Milano! Jag var alldeles pirrig eftersom Pelle inte sa ett ord om vart vi skulle. Jag som är van att planera det mesta och därmed ha all kontroll fick snällt luta mig tillbaka och lita på att Pelle. Ganska skönt ändå, även om jag varit sjukt nyfiken! Efter en timme i tåget stannade vi vid Varenna, och där det var dags att kliva av för att sedan ta båten över till Bellagio, som också var slutdestinationen.

Både Varenna och Bellagio ligger fantastiskt fint med vacker utsikt över Lago di Como, vilken är Italiens tredje största sjö. Här börjar Alpernas mäktiga berg att resa sig och det finns mycket fint för ögonen att vila på! Behöver jag säga mer för att beskriva att jag älskar det? 🙂

När vi kom till Varenna sken solen, men under båtturen över till Bellagio drog mörkare moln in och inte snart efter att vi gått i land kom regnet. Vi checkade in på hotellet (som ligger en bit upp på berget med en fantastisk utsikt) och gick sedan ner i den lilla byn för att äta lunch. Vi hittade en jättemysig restaurang som faktiskt erbjöd både pizza och pasta i glutenfria alternativ, och självklart passade jag på att beställa in min italienska favorit, pasta carbonara! Vi njöt av den goda maten samtidigt som blixtrar och dunder härjade utanför! Himla mysigt faktiskt 🙂

Ovädret drog över oss ganska fort och efter lunchen har vi strosat omkring i de mysiga gränderna, suttit vid vattnet och ätit glass (är man i Italien får man äta glass flera dagar i rad om man vill, hihi), hållit handen och bara varit!

Imorgon väntar vandring!

IMG_0045IMG_0048IMG_0053IMG_0058IMG_0064IMG_0066IMG_0072IMG_0081IMG_0093IMG_0099IMG_0105IMG_0111IMG_0117

 

 

Nu skiner solen igen och vi har haft en slappartimme inne på hotellrummet! Det finns både pool och relaxavdelning här på hotellet, men vi sparar det tills imorgon och tar ett bad på hotellrummet idag istället innan det är dags för middag!

 

Hoppas ni har en härlig fredag och att du får en fin helg mina vänner 🙂

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Wow det ser helt fantastiskt ut! Hur länge är ni borta? Åkte Pelle till Italien tidigare? Längtar efter att resa när jag ser dina bilder!
    Föresten tack Emma för att du delade med dig av dina morgonrutiner. Jag har mått rätt dåligt på senaste tiden pga olika saker och har därför inte haft så bra ritiner heller . Testade att göra en liknande rutin som dig att dricka en sån där spirulinaliknande dryck på morgonen, gå promenad och sedan äta frukost. Såå mycket energi jag fick 😀 Ha en superbra resa!

    1. Emma

      Ja det var riktigt vackert där uppe! Nu är vi i Milano igen och här kommer jag vara tills nästa måndag 🙂 Pelle är här på jobb i en månad och därför är jag här och hälsar på i några dagar 🙂

      Så glad jag blir av att höra att du uppskattade inlägget om morgonrutinerna! Det är bra att du tar hand om dig 🙂 Kram

  2. Sofia Persson

    Så fina bilder. Man blir själv lite sugen på att resa till Italien, det finns så många fina platser man skulle vilja besöka och uppleva. 🙂 Glassen och pastan såg ju också helt förtjusande ut också, något som man njuter av nån gång ibland.

  3. Alicia

    Hejhej fina du! Så underbart ni ser ut att ha det! <3
    Jo jag tänkte bara fråga! Har sen några månader tillbaka börjat min "resa" ifrån ätstörningar, har haft anorexia men som nu de senaste månadrarna övergått till bulimi (dock kompenserar jag inte hetsätningarna med att kräkas, utan har mer varit med svält, vilket gett en ond cirkel ofc). Men nu på senaste har jag verkligen fått en kick att bli frisk! Vill leva ett liv där jag har energi för dagens alla äventyr, och samtidigt verkligen ta hand om min kropp på bästa möjliga sätt! För har även innerst inne ett stort intresse för träning och mat! Alltså inte bara ätstörningen som säger att jag har det;)
    Så nu när jag har börjat äta mer, och av saker min kropp behöver! Har verkligen LAGAT mat och älskar det! Har också energin för att skratta, le och vara glad, och att träna! Sen att hetsätningsattackerna kommer mer sällan är ju också ett +! Även om de inte är heeelt borta än!
    Till min fråga då! 😉 Försvinner den här euforiska känslan efter ett tag, eller får du fortfarande den här superhärliga känslan av att du tar hand om din kropp??=)

    Hoppas du förstår vad jag menar!
    Önskar er en fortsatt trevlig vistelse!! Kram!

  4. marie

    Det låter helt underbart! Och vad härligt med en semester och lite miljöombyte. Njut av allt, ta hand om varandra ha nu riktigt härliga dagar i Italien:)

    Kram Marie

stats