Emma Barremyr

FREDAGSGODIIIIIS!

Hej vänner ♥

Det är fredagen den 1 maj och många är lediga idag, så varför inte ta dig tiden att baka något gott till fredagsmyset ikväll? 🙂

Tänk dig att du lägger lite extra kärlek i det du bakar ♥ Samla sedan ihop de du tycker om och njut av en trevlig stund tillsammans med gott fika/ godis, eller så unnar du dig en stund för dig själv och njuter av nuet och det goda du stoppar i munnen. Det behöver inte vara mer än så för att göra en stund speciell och fin!

Dessutom smakar hembakat allra bäst!

Här kommer fyra favoritgodsaker som ni bara måste testa! Idag är det recept på sockerfria godsaker som ni kan njuta av till fikat, kvällsmyset eller ute i på picknicken i helgen!

Hemgjorda bountys

img_4193_51b5f1f6ddf2b32512f03229

Banan- och lakritsglass med chokladbollsdeg

IMG_5733-701x467

Snickerschiapudding

IMG_5662-701x467

Gudomlig choklad- och kokostryffel

IMG_4620-701x467

 

Hoppas att ni får en superfin helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela Lundgren

    Intresserad utav Ekologiska Aloe Vera produkter?
    Vi har något för i stort sett allt. Hälsa, skönhet, smink, hem och djur.

    Eller kanske intresserad utav att bli min kollega?
    Just nu söker jag 2 kollegor som jag kan hjälpa starta upp varsina lönsamma verksamheter (ålderskrav minst 18 år!).
    Vill du vara din egen chef? Bestämma vart och när du jobbar?
    Är du driven? Inte rädd för att ta för dig?

    Kika in mer i min webshop där du hittar produkterna, samt mer information om företaget.

    Mvh
    Michaela Lundgren
    Independent Forever Business Owner
    http://myaloevera.se/mahalsa/sv/start/

  2. Anonymisen

    Hejsan emma! Denna fråga kanske hör till frågstunden men tänkte nu sätta den här endå. Jag har mycket problem med magen och har nu upptäckt ”psylliumhusk”. Det är ju en slags skal på fröet som sväller likt chia i vatten-du vet säkert. Tänkte nu fråga iom att du kanske använder dig av det då du äter glutenfritt?
    Vad är det för skillnad på ”fiberhusk” och ”psylliumhusk”?
    Iom att psylliumet drar så mycket vätska i sig så rekommenderas det ju att man ska dricka mer-men hur mycket mer?
    Om man dricker för lite i samband med detta har jag då hört att man kan bli förstoppad-och iom att jag redan är det så har jag inte vågat prova då jag är rädd att mina problem förvärras.
    Och i vad kan man använda det? Jag provade lite i en jogurt-röra som jag brukar äta-men det blev helt som en bulle eller pizzadeg! Så där trådigt och tuggummi lixom… Satte jag för mycket kanske?
    Tacksam för svar!<3

    1. Emma

      fiberhusk drar lite mer vätska så därför behöver du oftast en mindre mängd än om du använder psylliumhusk 🙂 Själv använder jag det mest i bakning för att få bröd, pannkakor och sånt att hålla ihop. Har aldrig druckit det som en vätska! Det behövs oftast väldigt liten mängd så testa dig fram 🙂

  3. carina

    Hej! De här såg ju fantastiskt gott ut! Men kan man äta det varje dag el bara på helg tycker du?

    Jag har alltid sett det som ” socker som socker”. Jag undviker allt socker och vitt mjöl alla dagar förutom lördag då jag äter vad jag vill. ( brukar blir godis och ev nån glass.)
    Men när jag läser i din blogg verkar det som att du tycker att man kan äta sött även andra dagar så länge man bakar på dadlar honung el liknande. Stämmer det? Enligt livsmedelsverket ska man ju inte äts mer än ett visst antal tsk socker per dag oavsett var det kommer ifrån. För oavsett hur mycket vitaminer som finns i så är väl sockret som finns i lika illa? Godis blir ju inte bra bara för att man skulle tillsätta vitaminer? Sen höjs ju inte blodsockret lika snabbt förstås och det är ju en stor skillnad. Men märker du någon skillnad på om du äter vitt socker jämfört med honung? Någon mer skillnad än blodsockerhöjningen alltså?

    Tack för en bra blogg!
      

stats