Emma Barremyr

Godsaker från Mårbacka julmarknad

Hej vänner 

God jul kändes lite väl tidigt att säga kanske, men det var ändå mysigt att gå på Mårbacka julmarknad i helgen. Trots det gråa värdet kom julkänslorna smygande när vi drack glögg, provsmakade julgodis, kände doften av pepparkakor och saffransbullar och kikade på fanastiska hantverk. Det är något speciellt med dessa människor som lever för att producera ”sin egna grej”.

Självklart är jag mest intresserad av det ätbara och med mig hem fick jag favoritglöggen, en ny honung med smak av polkagris och även en helt gudomlig havtornsmarmelad! Två korvar med vildsvin och hjort/ rådjur och hjort följde också med hem, men dem hade vi redan börjat äta på innan jag hann med att fota 😀

IMG_4409 IMG_4402 img_4406 IMG_4411

 

Att få köpa hemproducerat och ekologiskt är värt alla de extra kronor en får betala (det är ju oftast ganska mycket dyrare). Det smakar så himla mycket mer och känns verkligen att det är kvalitet på produkterna. Jag älskar det och plockar bara av det absolut godaste. Nuu ska jag bara orka hålla mig med glöggen till jul också, haha!

 

Kram / Emma.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats