Emma Barremyr

FEATHER BRACELET

Hej fina vänner ♥

Ätstörningar är idag ett stort problem i samhället och det är otroligt många som är drabbade. Frisk&Fri är riksföreningen mot ätstörningar som ”arbetar för ett samhälle utan ätstörningar, där alla är fria att vara sig själva”. Du kan få hjälp som drabbad, men även närstående kan få hjälp via dem.

Camilla som själv varit allvarligt sjuk i bulimi  under många år och även förlorat en vän i anorexi, vill nu påverka och arbeta med frågor som rör ätstörningar. Hon har nyligen startat en insamling för att uppmärksamma ätstörningar och för att stödja Frisk&Fri’s arbete. Hon säljer armband (Feather Bracelets) med hematitstenar och en fjäder som symboliserar frihet och framtid. Hon vill visa att det går att bli frisk och leva ett liv fri från anorexi, bulimi och ortorexi!

Ett otroligt fint och viktigt arbete och jag hoppas att ni är många som vill vara med och stödja genom att köpa det fina armbandet!

IMG_1019

IMG_1022

IMG_1034

 

Armbandet kostar 80:-. 25 procent kommer att gå till Frisk&Fri (vilket är överskottet efter material, frakt och skatt). I slutet av varje månad görs en donation och de publicerar vem som bidragit till insamlingen på facebooksidan (där du hittar mer information).

Vid beställning, maila thefeathercollection@gmail.com och skriv vilken färg, storlek och till vilken adress armbandet ska skickas. De besvarar mailet och skickar då betalningsinformation.

Armbandet finns i storlekarna XXS (15cm), XS (16cm), S (17cm), M (18cm), L (19cm), XL (20cm) och i färgerna ljusblått, rött, svart, grönt & rosa.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats