Hej vänner ♥
Det var väldigt länge sen, men igår åt vi korvstroganoff med råris till middag och min pojkvän var så lycklig!
Ser du till att använda en ekologisk korv med hög kötthalt (alltså en korv som faktiskt innehåller kött och inte massa annan skit) blir det en riktigt bra måltid!
Och det påminner mig om barndomen, då korvstroganoff – tro det eller ej – faktiskt var en av mina favoriträtter! Så jag var rätt lycklig igår jag med 🙂
Ingredienser (4 personer):
- 500 gram ekologisk korv med hög kötthalt
- 1 gul lök
- 2 msk tomatpuré
- 1 paket havregrädde
- Salt och peppar
Hacka lök och korv och stek dem tillsammans i en panna med smör. När löken är mjuk häller du på tomatpuré och grädde och smakar av med salt och peppar.
Servera med råris och färgglada grönsaker!
Jag var ganska lycklig idag med, då jag hade korvstroganoff och råris i matlådan 🙂
Kram / Emma.
Korvstroganoff var också en av mina barnfavoriter! sedan hade jag ju väldigt många favvosar men men 😉
nu har jag valt bort kött från min kost men jag kan absolut sakna korv – liksom barnsligt gott. Dock går det säkerligen lika bra med vegetarisk korv, så länge den ligger i en hemlagad och gräddig gryta, MUMS!
Haha, jag åt också korvstoganoff igår så jag hade det som blev över i matlådan idag jag med ^^ Mums! ^^