God morgon vänner ♥
Jag vill be om ursäkt för att jag är så himla dålig på att svara på kommentarer för tillfället. Som ni kanske förstår så har inte tiden funnits och de senaste veckorna, men jag ska försöka ta ikapp och svara på lite frågor innan vi reser iväg! Jag vill ändå tacka för alla fina kommentarer som kommer in. Ni är SÅ FANTASTISKA! Era fina ord och feedback gör att det blir så mycket roligare att skriva i bloggen ♥
Idag är det en vecka kvar till julafton. Det känns som om det lika gärna skulle kunna vara en månad för såhär grått som det är ute just nu var det länge sen december var. Jag vill ha vinter NU – snö och minusgrader tack!
Det gråa vädret gör ju inte direkt att julkänslorna är på topp, men istället för att titta ut kryper jag upp i soffan, tänder ljus och äter ännu en julig saffransfrukost! Den här gången är det saffranschiagröt med lingon och en kopp te framför nyhetsmorgon!
Saffranschiagröt:
- 1,5 dl krämig kokosmjölk
- 2 msk chiafrön
- 0,25 gram saffran
- 1 krm vaniljpulver
- Ev. sötning (t.ex. honung, avagesirap)
Blanda ihop alla ingredienser och låt stå och svälla i en burk under natten. På morgonen blandar du ihop lingon (eller t.ex. hallon/ apelsin) med lite honung och varvar med chiagröten!
Förmiddagen idag ägnas åt jobb med PT-online och i eftermiddag blir det full fart i gymmet! Jag känner mig PIGG, full med energi och ser verkligen fram emot att få komma till gymmet och peppa mina härliga kunder. Jag kom ju även igång med träningen igen förra veckan (lugnt och försiktigt dock) och idag tänkte jag köra ett intervallpass på löpbandet. SOM JAG LÄNGTAR ♥ Men nu ska jag inte skynda fram. Efter en fullspäckad dag blir det en lugn kväll hemma som kompensation 🙂
Trevlig tisdag alla underbara!
Kram / Emma.
ser jättegott ut med saffran och lingon, är de kokta?
Nej lingonen är bara frysta och sedan upptinade 🙂
Så skönt att du redan känner dig pigg. Annars brukar det ta lång tid att återhämta sig.
Jag förstår det. Men det är nog skillnad för de som faktiskt går in i väggen och det har ju inte jag gjort – bromsade upp innan och tog rejält många dagars vila tills jag kände mig redo igen. Men jag kommer såklart fortsätta jobba på det och försöka undvika stress i framtiden 🙂
Min första kommentar på en blogg. Någonsin:)
Ville bara säga att du är grym inspiration. Dina receptförslag är fantastiskt. Önskar jag va lika påhittig och kreativ!
Keep up the good work och god jul på dig! 🙂
Vad du är söt! TACK! Det gör mig jätteglad att du gillar bloggen! God jul och stor kram på dig 🙂
Ser toppgott ut! Saffran är ju guld!
Visst är det 🙂 Jag älskar saffran och det märks säkert på mina måltider just nu, hihi 🙂