Hej ♥
Sugen på en underbar kantarellpaj med en krämig ost?
Vi åt den på vår plockpicknick i fredags och den fick alla tummar upp från tjejerna.
Här kommer recept!
Recept på pajdegen hittar ni här <– (klick)
Ingredienser:
200 g kantareller (utvattnade)
4 charlottenlökar
100 g västerbottenost
1 vitlöksklyfta
3 ägg
2 dl grädde
2 msk hackad persilja
Salt och peppar
Sätt ugnen på 175 grader och gör pajdegen. Tryck ut pajen i en form (min är 22 cm i diameter) och ställ in i kylen i 10 minuter. Förgrädda sedan skalet i 15 minuter. Under tiden gör du fyllningen. Stek kantareller och hackad charlottenlök i smör och låt svalna en stund. Blanda sedan ihop alla ingredienser och häll över pajdegen. Ställ tillbaka in i ugnen och grädda i 35-40 minuter.
Kram / Emma.
Åh pajen ser så himla jättegod ut! Ska absolut testa den någon dag.
Har du något jätteenkelt, supersnabbt, nyttigt som man kan slänga ihop typ efter jobbet innan träningen? När man har lite ont om tid?
Världens bästa blogg har du förresten!