God morgon ♥
Idag är jag uppe tidigt igen! Har en låååång dag i gymmet framför mig – en lång, men framför allt rolig dag såklart!
Extra roligt är att lillasyster Julia är på besök i stan, så mitt på dagen (när jag är lite ledig) ska vi köra ett pass ihop! Wiiiiieee! Älskar att ha träningssällskap med mig!
Annars – PT-kunder, massagekunder och konsultationer i en salig blandning denna underbara onsdag!
Dagens frukost blev det lite extra kärlek i – trots tidigt morgon! Gick upp en kvart tidigare än vanligt för att verkligen hinna med min älskade frukoststund – och det är sååååå värt!
Det bjöds på microcupcakes med kokos, päron och kanel!
Ingredienser:
1/2 dl havregyrn
1 msk kokosmjöl
1 msk kokosflingor
1 krm vaniljpulver
1/2 mosad banan
1/2 rivet päron
1/2 msk kokosolja
1 ägg
1 äggvita
Blanda ihop alla torra ingredienser ocht tillsätt sedan mosad banan, pärson, kokosolja, ägg och äggvita. Fördela smeten i cupcakesformar (jag använder silikonformar) och micra sedan på högsta effekt i 3-4 minuter. Toppa sedan med kokoskesokvarg (kvarg, keso och kokosmjölk), jordnötssmör och kokosflingor.
Nu – fix med matlådor och mellanmål innan jag traskar mot gymmet!
Ha en fin onsdag ♥
Kram / Emma.
Alltså jag tillbringar nästan 3 timmar varje dag för att genomgå allt i din blogg, det inspirerar mig himla mycket. Tack för alla goda och underbara recept. Jag skulle vilja fråga hur mycket av var ska jag ta av kvarg, keso och kokosmjölk när jag ska göra toppning så att det resulteras i god smak
Tack på förhand
Zainab
Men så otroligt glad jag blir, att veta att du inspireras så värmer otroligt mycket <3 TACK! Jag brukar ta ungefär lika mycket av varje, blir godast så 🙂 KRAM
Åh, dina goda cupcakes asså… 😉
Låter härligt! Gick också upp lite tidigare för att hinna med frulle, alltid värt det!!