Emma Barremyr

Bananvåfflor med ett berg av topping

Hej vänner 
 
När killen är på folbollsträning passar jag på att lyxa till det för mig själv. Våfflor idag igen? Ja, ikväll bjuder jag mig själv på bananvåfflor med en berg av topping till några avsnitt av Greys!
 
Lyx och bästa sättet att spendera ensamtid på 
 
 
Ingredienser:
1 banan
1 ägg
1 dl äggvita
1 msk kokosmjöl
 
Stavmixa bananen och tillsätt sedan ägg och äggvitor – mixa lite till. Tillsätt sist mjölet och mixa ytterligare lite till. Stek 4 (den första åkte i munnen direkt för att jag var så hungrig) våfflor i kokosolja och servera med något gott.
 
På min tallrik – kesokvarg (ja det finns där under), hallon, kiwi, havrekärnor, hampafrö, kakaonibs, kokoschips och en rejäl sked jordnötssmör.
 
 
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kusin Emelie

    Äter du skalet på kiwin? 🙂 jag skalar alltid, men kanske är där alla nyttigheter sitter..

    Vad tycker du om stavgång? Köpte mig stavar med fjädring, men eftersom jag är otränad kanske jag ska gå korta promenader.. Vad tycker du? Min sjukgymnast tyckte jag skulle investera i ett par för min dåliga rygg.. Kram kusin!

    Svar:
    Yes, skalet på kiwin äter jag, precis som du säger så är det där alla nyttigheter sitter! Men man ska vara noga med att sölja frukten först då kiwi ofta är mycket besprutad. Stavgång är fantastiskt bra! Du får en högre puls under promenaden och bränner därmed mer än vid en vanlig promenad. Det är också en skonsam träningsform och bra för mage/ländrygg! Så stavgå på du – härligt nu när våren är på ingång 😀
    Emma Barremyr
  2. Anonym

    Hade du rekommenderat detta son lunch efter en timmes cirkelgym ( gruppträning ) från 10-11 + 20 min cykling hem/dit? Eller behövs det då mer kolhydrater? Kram !

    Svar:
    Det beror på hur mycket aktiv du är annars och hur du äter för övrigt under dagen, men det skulle absolut funka som mål efter träningen 🙂
    Emma Barremyr
stats