God morgon ♥
Nu när jag börjar jobba så tidigt varje dag (eller ja, sju halv åtta är väl en ganska normal arbetstid att börja dagen med) så försöker jag oftast förbereda frukosten kvällen innan. Då är det bara att plocka fram den och sätta sig vid bordet och äta (efter några knäpp med kameran då såkart, men det går mest på automatik nu för tiden) samtidigt som jag slår upp datorn, kollar mailen, bloggar eller tittar på Nyhetsmorgon. Det viktigaste för mig är att jag får min frukoststund i lugn och ro.
Idag blev det ytterligare en bägarvariant – denna gången med chokladkesokvarg och hallonkesokvarg.
Chokladkesokvarg: mosa en banan och blanda ihop med 1 msk kakao, 1 dl keso och 1 dl kvarg.
Hallonkesokvarg: blanda ihop 1 dl hallon med 1 dl keso och 1 dl kvarg.
Låt rörorna stå i kylen över natten. På morgonen tar du ut dem och varvar dem sedan i ett stort glas. Min topping bestod idag av quinoapuffar, hampafrön, kakaonibs, hemmagjorda kokoschips, pumpakärnor och mullbär.
Gaaaaalet gott 😀
Idag har jag hela dagen full med jobb. Kunder som ska betas av nu under förmiddagen och datorjobb (PT-planering) i eftermiddag. Ikväll hoppar jag på tåget upp mot Torsby igen för ett långpass som personlig assistent under långfredagen.
Ha en fin skärtorsdag!
Kramar / Emma.
Emma! Vilken otroligt fin blogg och hemsida du har. Mycket spännande recept. Hoppas din PT verksamhet går strålande..
Kram från en annan PT-Emma =)
Ser gott ut, som vanligt! 😉
Du får jättegärna kika förbi mammas butik (At my HOUSE) nu i påskhelgen! Ska jobba där hela tiden med att baka och ha hand om caféet, så om du har vägarna förbi så bjuder jag på fika! 🙂
Dina frukostar är oslagbara, nästan så man skulle vilja teckna en prenumeration på dem och få de levererade till skrivbordet varje dag…Skrivbordet ja…det är där de flesta av mina vardagsfrukostar inmundigas. Inte särskilt charmigt men det gör dock att jag uppskattar hemmafrukostar desto mer, som idag till exempel 🙂
Önskar dig en fortsatt fin torsdag och bra start på påskhelgen!
Kram