Emma Barremyr

Blodpuddingslunch

Hej alla glada 
 
Blodpudding och ett baconpaket är perfekt snabbmat att ha i kylen för att plocka fram stunder det krisar i planeringen. Idag är det fullt upp hela dagen. Jag gick av mitt jobbpass vid elva i förmiddags och hoppade direkt på tåget ner till Karlstad. Är hemma med väskan och för att byta om och slänga i mig lite mat och då blev blodpuddingen och baconpaket i kylen perfekt till lunch. Nu ska jag bara packa om väskan för att sedan bege mig mot en eftermiddag i gymmet! Wiiieee, vad roligt!
 
 
 
 
Glutenfri blodpudding, kalkonbacon, lingonsylt och finrivna morötter. Massa ny energi och dessutom järn från blodpuddingen. Tumme upp!
 
Lite senare slänger jag upp tredje delen av svaren på frågestunden, kika in igen då!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg. Du verkar vara en himla härlig tjej och väldigt positiv. Blir så glad av att läsa din inlägg.

    Jag har en fråga: Hur många teskedar/matskedar jordnötssmör är lagom att äta på en dag?

    Svar:
    Hej! Vad roligt att höra, tack snälla du 🙂 Det är svårt att svara på då det beror ju alldeles på vad du äter i övrigt under dagen, men själv så äter jag runt 2 msk om dagen skulle jag tro – ibland mer, ibland mindre 😉
    Emma Barremyr
  2. Sofia

    Vill inte tjata men skulle bli jätte glad om du svarade på min kommentar, för har verkligen ingen aning och tänker på det hela tiden. Kram 🙂

  3. A

    Har aldrig smakat på blodpudding men jag äter praktiskt taget allt annat så tror jag skulle gilla det! Jag undrar också vilket märke som föredras? 🙂

    Svar:
    Jag brukar äta Geas, åt förut den sockerfria, men nu när jag inte äter gluten längre får det bli den glutenfria 🙂
    Emma Barremyr
  4. M

    Jag älskar blodpudding! jag tycker det är jättegott. Med falukorv och lingonsylt till! :)))

    Svar:
    falukorv till blodbudding var något nytt! Jag gillar mest bacon till jag 🙂 och så lingonsylt såklart 😀
    Emma Barremyr
  5. Sofia

    Vilket märke på blodpuddingen använder du? Har hört att de flesta innehåller massa socker och grejer. Men älskar blodpudding men har inte ätit det på länge pga av de.

    Sen har jag en annan fråga du har ibs va? Jag fick nyss reda på att jag har det och är även känslig mot gluten men klarar enkel saker bra tex de fiberrika produkterna men nu fick jag även reda på att jag har lågt blodvärde och järnbruket även att jag äter jätte mycket järn. Jag har då läst att om man har ibs och är känslig mot gluten kan tarmen ta skada av de och få svårt att fånga upp näringen från mat, därför funderar jag på om jag har svårt att fånga upp järnet eftersom jag är känslig för gluten. Jag har därför den här veckan ätit massa järn och glutenfritt men har ingen aning om hur jag ska göra. Har du någon erfarenhet av det?

    Förlåt för krånglig kommentar haha, och tack i för hand 🙂

    Svar:
    Hej! Jag använder Geas glutenfria blodpudding. Visst innehåller den socker, men äter det bara ibland så det gör inte så mycket – det är en bra källa till järn! Är du allergisk mot gluten? Det är om du har en intolerans som tarmarna inte klarar att ta upp näringen från tarmen – har du IBS och bara är känslig fungerar dock upptaget som det ska. Ibs är en fuktionell tarmsjukdom – det syns alltså inte organiskt. Är du osäker på hur du ska gå till väga tycker jag att du ska ta kontakt med en dietist som kan hjälpa dig med kosten 🙂 Lycka till! Hoppas jag hjälpe dig lite iaf 🙂
    Emma Barremyr
stats