Hej vänner ♥
Härom dagen intogs dessa fantistiska carobplättar till lunch serverade med en fruktsallad på mango, hallon, sharon, kokoschips och kakaonibs + en klick kesokvarg. Lyxlunch som intogs i sällskap med finaste sambon ♥
Ingredienser (2 portioner):
3 ägg
1 dl äggvita
2 mosade bananer
2 msk kokosmjöl
2 tsk carobpulver
Mixa bananerna med en staxmixer och moxa sedan ner resterande ingredienser. Stek i kokosolja på medelhög värme. Servera med kesokverg och massa god frukt!
Mumsigt, vardagslyxigt och riktigt mättade!
Tumme upp 😀
Kram / Emma.
Tar du 50/50 då, eller tar du mer av det ena?
Hej Maria,
Kolla den här länken så får du veta vad carobpulver är. http://www.ravarubutiken.se/torkad-frukt-och-sotning/carobpulver-100-g.php
Emma, en liten fråga. Köper du färdig kesokvarg eller blandar du kvarg och keso?
hej, en liten fråga… vad är carbopulver egentligen? nyfiken på vad det innehåller