God morgon ♥
Jag lördagslyxar med ugnsbakad gröt här på jobbet. Denna gången med hallon- och chokladsmak. Nomnom 😀 Denna underbara skapelse toppades med keso och lite mer hallon!
Ingredienser:
1 dl havregryn
1 msk kokosflingor
1 msk kakao
1 krm bakpulver
1 msk jordnötssmör
1 mosad banan
1 dl hallon
1 äggvita
2 msk mandelmjölk (vanlig mjölk går ockå bra)
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan resten. Grädda i 15-20 minuter, ta ut och låt svalna något och toppa sedan med hallon och keso.
Jag verkligen älskar att gröt går att variera i alla dess former. Du kan koka, steka, ugnsbaka, micra, låta den svälla i vätska (ex. yoghurt eller mjölk) under natten (overnight oatmeal). Sen kan du dessutom variera smakerna på alla dessa olika former av gröt! Fantastiskt!!!
Vem sa att gröt var tråkigt? Ingen hoppas jag 😀
Äter ni också något gott till lördagsfrukost?
Kram / Emma.