Gokväll ♥
Vi har precis påbörjat fredagsmyset här hemma. Jag står som vanligt i köket och fixar och myser. Hehe. Fredagsmiddagen som jag bjuder la familia på är basilikabakad kyckling med kokos- och ananasris.
Tidigare idag slängde jag ihop en chokladkaka med hallon och garnerade med kokosgrädde. Receptet kommer från Annie och ska bli himla spännande att testa till efterrätt!
Ingredienser:
1 burk avsköljda stora vita bönor
1 dl mosade hallon
1 dl äggvita
3 msk kokosmjöl
1 banan
4 msk kakao
Honung efter smak
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa samman alla ingredienser i en matberedare eller med stavmixer och häll upp i en smord form med avtagbara kanter. Grädda i ugnen i 15 minuter, ta ut och låt svalna. Vispa kokosgrädde med vaniljpulver och honung och bred över kakan. Strö över kokossocker och granatäpple. Ät och njut!
Önskar er en fin fredagskväll!
Kram / Emma.
Åh jag hade oxå spanat in denna! Ska testas nån dag 😉
Åh jag hade oxå spanat in denna! Ska testas nån dag 😉
Spännande recept med bönor! Kakan ser riktit smarrig ut 🙂