

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
men åh vad gottigt! har länge funderat över vad jag ska anv mitt majsbaserade mjöl till, eftersom att jag tkr att vanliga "majsfrallor" är döäckliga…
Haha det låter ju inte dumt med popcorn smak! Jag har inget majsmjöl, funkar det med typ dinkelmjöl mån tro?
Ett litet tips när du ska bre ut smeten , lägg smeten mellan 2 bakplåtspapper och kavla ut! Himla smidigt:)
Låter supergott!
Är majsmjöl och maizena samma sak?
Otroligt goda knäckebröd! Testade ditt recept idag fast med linfrön istället för chia och ingen olja. Dock så fastnade dom i bakplåtspappret då jag lät de ligga kvar i ugnen på eftervärme för att bli så knapriga som möjligt!! (kanske för att jag skippa oljan^^)

Älskar din blogg och är helt fast i den sen jag börja läsa den för drygt en vecka sen
Otroligt goda knäckebröd! Testade ditt recept idag fast med linfrön istället för chia och ingen olja. Dock så fastnade dom i bakplåtspappret då jag lät de ligga kvar i ugnen på eftervärme för att bli så knapriga som möjligt!! (kanske för att jag skippa oljan^^)

Älskar din blogg och är helt fast i den sen jag börja läsa den för drygt en vecka sen
De är otrolig gottttttt
Kul att du gillar dem