Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Nyttig banankaka med hallon och vaniljkvarg

Publicerad,
Hej fina ni 
 
Till lördagsmys kör vi den nyttiga banankakan som jag bakade i måndags. Receptet hittade jag hos Sofie och jag kopierade det rakt av. Jag och Julia provsmakade kakan som jag serverade med vaniljkesella/kvarg, hallon och kokos.
 
 
Ingredienser:
2 stora bananer
3 ägg
1 dl kesella/kvarg
2 msk honung
1/2 dl vatten
1 1/2 dl kokosmjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1 krm salt
 
Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananerna med en stavmixer. Knäck i äggen och blanda i kesella/kvarg, honung och vatten. Stavmixa till en slät smet. Blanda ihop kokosmjöl, bakpulver, vaniljpulver och salt i en annan bunke och blanda sedan ihop alla ingredienser. Häll upp smeten i en bakplåtspappersklädd (eller smörad och bröad) brödform och grädda sedan i ugnen 45-55 minuter. Ta ut och låt svalna och skär sedan i tunna skivor.
 
Vaniljkesella/kvarg: Blanda ihop kesella/kvarg, vaniljpulver och en skvätt mjölk och servera till bananbrödet tillsammans med några hallon.
 
 
Nå, vad äter ni till lördagsmys idag? Ni borde verkligen testa denna kaka, det är heeelt gudomlig!
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Mums det lät jättegott! Har faktiskt alrig testat att ha å stor mängd kokosmjöl i en kaka, det ska testas!

    Svar:
    Det hade inte jag heller innan, men det funkade jättebra och väldans gott 😀
    Emma Barremyr
  2. Spännande! Det här sparar jag! :))

    Svar:
    Ja, gör det – och testa! Så himlans gott!!!
    Emma Barremyr
  3. Den ser underbar ut! Väldigt spännande, ska provas!

    Svar:
    Göt det, jättegott 😀
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *