Hej snyggisar ♥
Det går åt en hel del tid till planering av mat när man är borta så många timmar i sträck som vi är under utbildningen nu. Frukosten äts ju hemma, men redan efter en timmes föreläsning är det dags för första mellanmålet, sen hinns det med ett till mellanmål innan lunch. Sen är det lunch och innan vi går hem vid sex har de flesta av oss hunnit med att äta två gånger till. Keso och kvarg konsumeras i mängder och alla har sin egna lilla ”touch” på det. Jo men förstår ni, tränar man hårt måste man äta därefter också 🙂 Allt gott vi stoppar i oss gör också att vi orkar hålla pluggmotivationen på topp hela dagen 😀 Tummen upp för det.
Frukost: jordnötsgröt, banan, mjölk och ingefärste.
Mellanmål: hembakad proteinkaka med smak av päron och vanilj och citronte.
Mellanmål: ett äpple.
Lunch: dillstuvad lax, quinoa, bönor och sallad (åts på restaurang).
Mellanmål: en kokosboll, en pistaschboll och en kopp citronte.
Mellanmål: kesokvarg med hallon och mango.
Mellanmål: en pistachboll och två kokosbollar.
Middag: chili con carne, svart quinoa och wokade grönsaker.
Igår blev det endast en morgonpromenad vad gäller träningen + en hel dag på pilatesbollen såklart!
Kram / Emma.
Åh vad härligt det ser ut! 😀
Hur håller ni all keso och kvarg kall hela dagen? Bara en tanke! Har ni med er kylväskor eller får ni tillgång till kylskåp? 🙂