Emma Barremyr

Skidlunchen bananplättar

Tjena

Idag blev det de supergoda bananplättarna till lunch här i stugan. De söta plättarna serverades med vispad grädde, jordnötssmör och hallonmarmelad, åh det bara smälte i munnen!

Bananplättar 1 portion: mosa en stor banan och vispa ihop med två ägg. Stek dem i smör och servera med grädde, jordnötssmör och marmelad.

NU: redo för eftermiddagen!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Du vet att skippy jordnötssmöret inte är särskilt nyttigt va? Jag redogör gärna för eko jordnötssmöret som består av 99%jordnötter och sedan salt no sugar och annat bad. Smakar precis det samma om inte bättre, enligt mig iaf!

stats