God morgon söndag ♥
Ledig söndagsmorgon tillsammans. När morgontrötta familjen sover vidare är jag och Pelle uppe tidigt och äter sconesfrukost framför tv:n.
Paleoscones, ananas- och mangomarmelad, ost, färsk frukt och ingefärste med mjölk.
Ingredienser (2 personer):
2 mosade bananer
2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
En nypa salt
2 ägg
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser och klicka ut två kakor på en plåt. Grädda i mitten av ugnen i runt 20 minuter tills när bröden börjar få lite färg. Servera dem varma med en god ost och marmelad.
åh vad gott! Nu vet jag vad jag ska baka i veckan!
Ser gott ut!
Hur ofta ska man stretcha?
Hur ofta stretchar du? =)
Åh så gott! Kan tänka mig att dom var supersaftiga och goda! :>
Hejhopp! Har länge undrat vad det blir för skillnad om man använder mandelmjöl eller kokosmjöl istället för de vanliga mjölsorterna när man bakar? 🙂
Vilken underbar start på dagen!
Själv vaknade jag i arla morgonstund och tog då tillfället i akt att gå en långpromenad i morgonsolen. Nu sitter även jag vid ett frukostbord dukat med nybakade scones, hemmagjord lemoncurd, te och färskpressad apelsinjucie. Det är söndagslyx som heter duga!
Önskar er en fortsatt fin dag!
Kram
Vad gott med scones! Jag tror att jag experimenterar ihop något till frukost, jag med… 🙂