Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Underbart Bananbröd

Publicerad,

God morgon mina solstrålar ♥

Veckorna bara flyger fram och det är redan fredag igen!

Underbara fredag! Skönt, men samtidigt läskigt att tiden går så fort tycker jag! Fast å andra sidan har jag hunnit med massor den här veckan så det kanske inte är så konstigt att tiden går fort? Idag kommer jag jobba i gymmet under förmiddagen och sedan sitta hemma med jobb framför datorn under eftermiddagen innan jag tar helg! Jag har haft väldigt mycket att göra senaste dagarna så ledigheten är efterlängtad!

Precis innan jag åkte upp till Idre kom ett pressutskick från Ristenta med deras nya bakmixer! Att jag gillar färdiga bakmixer lär ni väl inte missat vid det här laget? Jag tycker det är så otroligt smidigt och bakar numera nästan enbart med det. En ska göra det enkelt för dig vet ni 🙂

Och finns det något godare än nybakt bröd? Nej precis! Med en färdig bakmix blir det så enkelt det bara kan bli med ett nybakat rykande färsk bröd!

Aaaaah, mums alltså!!!

Jag testade att baka Risentas bananbröd under veckan och det hamnade högt på bröd-favvolistan hos mig! 

IMG_3979

Det enda jag behövde tillsätta till mixen var två mosade bananer, 1 dl kokosolja, 1 tsk salt, 2 ägg och 2 msk honung – perfekt eftersom det är sånt som alltid finns hemma!

IMG_3984

 Alla ingredienser blandades ihop till en fluffig smet och hälldes sedan upp i den medföljande pappersformen.

IMG_3989

Brödet fick sedan stå i varmluftsugnen i 70 minuter (150 grader).

IMG_4021

Och ut kom det här ljuvliga brödet som vuxit både på bredden och höjden!

IMG_4025

Jag skivade upp brödet och fick ihop 10 skivor som blir perfekta till frukost, mellanmål eller kvällsfika!

IMG_4029

Tips: brödet var jättegott med jordnötssmör, skivad banan och kanel!

 

Fler bröd gjorda på färdiga bakmixer:

 

Ha en härlig fredag och unna er gärna ett nybakat gott bröd i helgen, jag lovar – en blir lite lyckligare av det, hihi!

 

Kram / Emma.

 

10 Kommentarer

  1. Ser väldigt gott ut. Jag tycker också att det ska vara enkelt att baka/laga mat så denna måste jag nog testa 🙂
    Ha en härlig helg!!

  2. åh, det där brödet ser otroligt gott ut!! Speciellt med banan och jordnötssmör till 🙂

  3. Det där brödet förstår jag att du blev lycklig av! Nybakat bröd är väl ändå bland det godaste och bekvämt att inte behöva mixa allt själv. 😉

    • Ja nybakad är svårslaget faktiskt 🙂 Och som du säger – smidigt när det är färdigblandat, jag gillar det!

  4. Mums! Måste göras 🙂

  5. Det ser supergott ut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *