Emma Barremyr

Idag fyller hon 2 år, vårt älskade barn ♥

Elsa! Min alldeles egna underbara lilla Elsa. Idag 14.41 är det exakt två år sedan jag fick upp dig på bröstet och såg dig, min alldeles egna dotter, för första gången. Livet fick på bara någon sekund en ny mening. Kärleken till dig är enorm och det finns inga ord på jorden som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är det finaste och mest dyrbara jag och din pappa har och du har gjort vårt liv komplett!

Om jag skulle beskriva dig med ett enda ord så är det GLAD. Du är verkligen en glad liten prick som lyser upp hela mitt liv som en liten solstråle. Din glädje och positivitet smittar av sig och det finns inget jag mår så bra av att umgås med som dig. Förutom glad och positiv så är du en nyfiken, omtänksam, kärleksfull och busig liten krabat som får mer och mer personlighet för varje dag som går.

Det är ett fantastiskt äventyr att se dig växa upp, lära känna dig och den du är och att få uppleva livet med dig. Kom ihåg att jag älskar dig för den du är, precis som DU är ♥

Idag ska du firas som aldrig förr! Stor grattis på din tvåårsdag älskade, älskade unge!!!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Asså blir så rörd när du skriver såhär fint!! Hoppas jag får känna samma känsla när min plutt tittar ut! <3 Grattis fina Elsa på din dag 😀

    1. emmabarremyr

      Ja kärleken för ens barn är något alldeles speciellt <3 Kram och tack för hälsningen till Elsa 😀

stats