Emma Barremyr

Sagolika Island

Det är torsdag den 7:e juni. För tre år sedan (TRE ÅR SEDAN!!! Kan inte fatta?!) vid den här tiden på året hade vi fullt upp med att förbereda oss inför det som skulle komma att bli en av våra bästa resor. Någonsin.

IslandUnderbara, magiska, otroliga och alldeles sagolikt vackra ISLAND! Vilken äventyr du bjöd oss på!

Jag och Pelle var inte hemma länge innan vi började längta tillbaka till Island. Resan vi gjorde sommaren 2015 var verkligen ett magiskt äventyr! Både jag och Pelle förälskade oss i allt vad denna lilla ö bjöd oss på, och vi är båda överens om att vi vill åka tillbaka. Snart. Tillsammans med vår lilla Elsa.

När jag tittar igenom bilderna har jag nästan svårt att förstå att det är samma land. Jag vet att jag aldrig slutade förundras över det varierande landskapet, och bilderna är verkligen ett bevis på hur mycket varierande natur det finns att upptäcka där.

Wow alltså! Jag vill sällan åka tillbaka till samma ställe två gånger eftersom det finns så mycket annat att upptäcka, men just Island är speciellt, dit vill jag mer än något annat åka tillbaka!

Älskar du också natur, resor och friluftsliv? Då ska du läsa inläggen och kolla på bilderna nedan, jag lovar att du blir inspirerad. Och har du varit på Island kommer du bli sugen att åka tillbaka. Det blir iallafall jag. Hehe.

Inlägg från Islandsresan!

>> Vandringen på Hornstrandir – DAG 1, DAG 2 och Dag 3

>> Ísafjörður till Vopnafjörður

>> Från Vopnafjörður till Jökulsárlón

>> En dag i Reykjavik

>> The Golden Circle

>> Blå Lagunen med omnejd

>> Från Jökulsárlón till Skógafoss

>> Svar på frågor om Island

Det bästa med hela resan var helt klart vandringen på Hornstrandir. Och så all god mat. Maten på Island håller världsklass om du frågar mig!

Har du varit på Island? Vilket är ditt bästa minne därifrån?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats