emmabarremyr

Emma Barremyr

Tack livet ♥

God morgon vänner ♥

Jag och Elsa är i Torsby och hänger hos min mamma och pappa. Vi har varit här sedan i tisdag förmiddag och jag är så glad för den här tiden. Dels har vi ju fått massa kvalitetstid med mina föräldrar, blivit bortskämda med god mat och uppassning, men jag har också fått massa jobb undanstökat och även njutit av ett par pass på skidorna.

Jag har flera kommande deadlines, både för bloggsamarbeten och en inlämning till Veckorevyn, och jag har fått allt klart de här dagarna vilket känns så skönt. Vi åker ju till Idre på semester om ett par veckor och jag vill gärna få så mycket undanstökat som möjligt inför den veckan så att jag kan vara ledig och bara vara med familjen.

Det är vårvinter nu och dagarna här uppe har varit helt magiska! Jag njuter så mycket av sol och några få plusgraderna i skidspåret! På två dagar har jag åkt nästan 3 mil och alltså helt ärligt, att kunna njuta av så fina skidspår sent i mars är ju helt fantastiskt. Tack livet ♥

Får så mycket ny energi av att vara utomhus, andas frisk luft, röra på kroppen och bara vara för mig själv ♥

 

Jag var i princip ensam i spåren!

 

Elsa käkade tofugryta med ris och avokado till lunch. Avokadon försvann som vanligt först!

 

Igår morse vaknade jag upp till det här, en liten smula på tvären som gosat in sig i min nacke! Så mysigt ♥ För en gångs skull blev jag inte väckt, utan vaknade av mig själv närmare halv sju! Underbar känsla efter att ha blivit väckt vid fem i sant tre veckors tid.

 

Igår var skidspåren såhär fina! Och solen alltså, så mycket värme ♥

 

Min kropp är fantastisk! Tänk allt den gått igenom de senaste två åren. Och nu står den här och känns precis som vanligt fast starkare och uthålligare än någonsin. Min mammakropp ♥

 

En vacker ensamhet!

 

Och på vissa ställen var det helt nypistat. Den känslan!

 

Mamma aka mormor serverade pannkakor till lunch och Elsa åt som aldrig förr! Tänkte på min egen älskade mormor som ju gjorde världens bästa pannkakor när hon levde ♥

 

Nu ska jag och Elsa packa in oss i bilen och köra hem till Hammarö. Vi har babyrytmik på torsdagar som Elsa älskar så det vill vi ju inte missa! Och senare i eftermiddag ska jag på min andra terapitimme, längtar!

Hoppas ni får en fin torsdag!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Du är verkligen så härligt positiv, Emma! Jag älskar att du tar upp svåra ämnen samtidigt som din livssyn verkar vara så positiv. Tack för en inspirerande blogg ❤️

 2. Ellinor

  Alltid härligt och välbehövligt med lite miljöombyte! Lyxigt att få bli lite uppassad och bortskämd också. Win-win för alla parter 🙂
  Hoppas att resten av veckan på hemmaplan blir minst lika härlig. Vi går också på babyrytmik då Adam älskar att sjunga och dans (ok, titta/lyssna när jag tokar runt). Så roligt nu när man börjar se allt mer vad han gillar/ogillar osv.
  Önskar er en fortsatt fin torsdag!

  1. Emma

   Ja det är så lyxigt 🙂 Nu blir det skönt att bara njuta hemma resten av veckan! Det blir bara roligare och roligare med de små. Dessa små minimänniskor som utvecklas till små personer, så fantastiskt att få följa resan 😀 Hoppas ni får en fin helg! Kram

stats