Emma Barremyr

Vilodag med bara mys

Gud så underbart det var att komma hem igår! Jag anlände hemma prick klockan sju och blev så otroligt glad när jag såg att Elsa var vaken. Det hade varit så jobbigt att inte få träffa henne på hela dagen! Och känslan när hon sken upp, sprattlade i hela kroppen och sträckte sig efter mig när hon fick se mig var oslagbar. Jag hade längtat sååå mycket efter henne!

Hon är sällan vaken sådär sent, men igår lyckades hon kämpa på ändå till åtta. Hehe, hon hade nog saknat mig också för hon ville bara sitta i mitt knä och överöste mig med kramar och pussar hur länge som helst. Men när klockan närmade sig åtta kröp vi i säng hon och jag. Hon svepte en vällingflaska och somnade sedan tätt intill mig. Åååh, jag är så kär i den där lilla människan att det inte är klokt!

Idag har vi haft en mysdag hemma bara hon och jag! Jag känner mig helt slut efter igår, har träningsvärk i hela kroppen och  behövde en vilodag med bara mys. Jag hamnade ju lite back i sömnen natten till igår och har varit så trött idag trots att jag sov bra inatt, så det har känts skönt att bara ta det lite lugnt.

Hur mår ni idag mina älsklingar?

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Här har det också varit en trött dag. Min lilltjej fick andra dosen vaccin igår så inatt kom febern. Så både hon och jag sov rätt dåligt.. idag har jag därför sovit tätt intill henne när det varit dags för tupplur. Mkt mysigt och skönt. Nu verkar febern ha vänt nedåt igen så jag hoppas allt är tillbaka till det normala imorgon!

    1. Emma

      Det är okej med trötta dagar och att bara få vara i dem! Så himla mysigt att få sova ihop när man behöver! Njut och hoppas det fortsätter att gå åt rätt håll med lilltjejen nu <3 Tack för att du delar med dig! Kram

  2. Ida

    Hej fina Emma! Du är en sådan inspiration för mig. Jag är 19 år och har följt dig många år. Jag går också igenom utmattning och depression som du gjorde. Det har också lett till ett återfall till anorexia som jag nu går i behandling för. Du visar att livet kan bli bra igen <3

    Det går väldigt mycket upp och ner för mig med måendet. Jag har lätt att falla tillbaka till mörker, depp och ångest när jag mår bra. Antar att det också var så för dig, att det går i perioder och att du var sårbar? Hur gjorde du för att hantera det? Eller vad försökte du tänka när du märkte att ångesten smög sig på? Det kan kännas så hopplöst att falla dit igen och som att man inte har kontroll över det.

    Kram

    1. Emma

      Fina Ida! Tack för att du skriver <3 Precis som du skriver så går det i perioder, så är hela livet och det är okej att vara ledsen och sårbar. Jag ha insett att jag är starkskör, har du läst boken "drunkna inte i dina känslor?" Om inte, gör det! Den är så himla bra och lär en hantera de där jobbiga stunderna. Bra att du går i behandling för Anorexian, det är viktigt att våga ta emot hjälpen. För mig hjälpte även medicinsk yoga och mindfulness mycket med stress och självacceptans. Det rekommenderar jag! En stor kram till dig!

stats