emmabarremyr

Emma Barremyr

Serier, ljudböcker och tidningar!

Hej vänner ♥

Hur mår ni såhär en torsdag i slutet på augusti? Har vardagen och allt rullat igång för er igen?

För min del så fortsätter sjukstugan här hemma! Jag vilar allt jag kan nu för att bli helt frisk inför Hälsoboost i Idre, som det nu bara är 1 VECKA kvar till. Helt otroligt att tiden går så fort! Jag har längtat i flera månader efter det här eventet och ser så mycket fram emot att få träffa alla deltagare och tillbringa denna mysiga hälsohelg med dem och Alexandra!

Dagarna går segt när man inte är på topp och just nu sysselsätter jag mig mest med att plöja One Tree Hill, lyssna på ljudbok och läsa tidningar! Pelle kom hem med senaste Vagabond och jag drömmer mig bort i härliga resmål och fylls med massa reseinspiration!

IMG_6800 IMG_6802

Och så pimplar jag massa vatten ur min nya vattenflaska i glas! Jag har tänkt köpa vattenflaskor i glas till mig och Pelle hur länge som helst, och inte förrän förra veckan fick jag tummen ur! Inga gifter eller konstiga smaker från plast ♥ Hittade dem hos Ekokul om någon undrar!

 

Och ett annat tips – har ni inte testat Nextory och fått ta del av det grymma erbjudandet med en hel månads gratis lyssning får ni inte missa det. Mitt samarbete med dem fortsätter augusti ut, så ni har alltså några dagar till på er att registrera koden.

Läs mer här och få tips på bra böcker!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Usch, stackare som fortfarande är sjuk! Hoppas att du kryar på dig och känner dig bättre nu inför helgen.
  Här i söder har sommaren åter igen kommit på besök. Igår njöt jag av en underbar sensommarkväll på Liseberg tillsammans med min syster där vi lyssnade på Melissa Horn. Magiskt. Verkligen en fin avslutning på denna sommar.

  1. Emma

   Tack för kryat <3 Vilken underbar sensommarkväll - så härligt att kunna njuta av sånt fast att det är slutet av augusti, man får passa på 🙂

 2. Mari

  Verkar inte gå någon nöd på dig där hemma, trots att det är himla trist att du är sjuk 🙁 Men du, One Three Hill. SÅÅÅ jäkla bra 🙂

stats