Emma Barremyr

Swallinillustrates – Portätt av mig ♥

Hej vänner ♥

Förra veckan fick jag ett otroligt fint och berörande mail från Sofia. Tårarna rann, men glädjen var stor! Till en alldeles otrolig text kom en bild på mig själv. Sofia hade alltså porträtterat mig med en fantastiskt fin motivering! Förstår ni vilken fin ära?

Jag är så rörd, så glad och så himla lycklig. Det är en lyx att få ha så fina läsare som jag har och det händer ofta att jag sitter och gråter när ni mailar och berättar att jag faktiskt gör skillnad för många av er.

Vill säga tack till alla er, och framför allt till Sofia för att ni ger mig så mycket tillbaka! Känner att tack känns ganska så mesigt i det här sammanhanget, men jag är så innerligt tacksam, kom ihåg det ♥

Självklart frågade jag Sofia om jag fick dela den fina bilden och mailet med er här på bloggen, och det fick jag! Sofias klokhet lyser igenom i texten och jag tänker att det kan inspirera många av er som just nu går igenom en tuff period i livet!

Kika gärna in på Sofias Instagram här för att se fler av hennes fina bilder! Den tjej är grym på att måla kan jag lova!

2

Hej Emma!

Jag vet inte om du minns för ett bra tag sen, jag skrev ett mail till dig – där jag talade om hur mycket du inspirerar och leder väg för oss fd ätstörda med dina peppande blogginlägg, utan en massa hets / prestation och krav men bara med en massa kärlek och vänlighet.

Jag skrev till dig, att jag gärna ville porträttera dig! Jag porträtterar mina inspirationskällor – det har blivit Garbo, det har blivit Ellen, det har blivit princessan Diana – och dig! Jag bifogar porträttet här i mailet. Om det är så att du vill ha originalet, hör av dig 🙂

Motivering till den här bilden, det jag vill få fram – är att du arbetar enbart inifrån, din egen kärlek och dina egna läkta omhändertagna sår som du så öppet och modigt delat med oss hängivna läsare. Du gör gott! Du sprider så mycket mer kärlek och (tränings)glädje än du anar, och det märks att det kommer från hjärtat – och att du har mängder av stöd bakom dig.

Otaliga bloggare finns som förvisso inspirerar och är värda all beundran, men som gör det ur sina egna prestationskrav och skräck över att inte duga om de inte är perfekta. Du är nog den enda jag kan komma på, – som faktiskt gör det motsatta. Jag är så mycket för att människor sprider sitt budskap i världen och finner sina syften, vad det än må vara! Men en liten extra guldstjärna till de modiga själar som gått den hårda vägen och gjort sin resa, innan de börjar inspirera andra! Tagit fighten, rest sig om och om igen, funnit vägar och kryphål när det sett som mörkast ut.

Jag går själv igenom en tuff tid, med mycket ouppklarat, och jag tar det dag för dag, jag har förtröstan och vet att jag blir vägledd. Det jag ser runtomkring mig är; att det går att leva livet fullt ut även om man har sina skavsår sedan tidigare! Och jag är helt övertygad om att livet blir mycket fylligare, mycket mer smakrikt och mångfacetterat om man har mött alla dimensioner i sig själv. Och ”vaknat upp ur den kollektiva dvalan”, kan se vad som är sanning och vad som är falskhet i sitt liv. Jag önskar dig all lycka till i dina föresatser och idéer om hur du vill arbeta, du kommer att gå långt min vän!

Kärlek och frid till dig, Kram Sofia”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolina

  Vilket fint inlägg! Och vilken vacker bild Sofia! Jag blir så glad och berörd av att läsa detta inlägg och jag reflekterar över att din blogg är den enda jag fortsätter följa år efter år. När jag tänker efter beror det på just det Sofia poängterar, att du skriver från hjärtat! Massor av kramar till er båda!

  1. Emma

   Du är grym Sofia! Var stolt över dig själv, sträck på dig och tro på dig själv. Du är fantastisk! Kram <3

 2. mamsen

  Va fint! Hoppas bara du Sofia inser att du också ger och gör skillnad genom att skriva det här till Emma! Fler människor skulle behöva bli bättre på att lyfta fram det bra hos andra människor, istället för att fokusera på det dåliga (för vi har alla sämre sidor, men de kan komma i skuggan om det positiva får fokuset). Fortsätt vara den toppentjej som du verkar vara. Kram på dig!

  1. Sofia

   Tack kära du, jag tar verkligen åt mig – det ger mig minst lika mycket glädje att göra detta! Kram på dig, Sofia

stats