emmabarremyr

Emma Barremyr

Trött och orolig i själen ♥

Hej sötnosar ♥

Hur mår ni?

Själv har jag vaknat ganska trött och sliten idag! Jag har sovit dåligt på grund av mensvärk och känner mig ganska orolig i själen för tillfället. Såna här dagar dippar alltid självkänslan i botten och jag har svårt att finna någon glädje i det jag gör. Usch och fy vad jag inte gillar det! Som tur är, är det ju bara tillfälligt och imorgon vet jag att jag kommer må bättre igen. Idag försöker jag därför lägga bort kraven på mig själv helt och hållet, och istället omge mig av sånt jag verkligen behöver just nu. Jag försöker, även om det är svårt.

Idag har jag som tur är det ganska lugnt jobbmässigt, och därför passade jag på att ge mig själv en lång sovmorgon, gjorde sedan en god frukost som jag bäddade ner mig i soffan med tillsammans med tidningen. Fredag är här och ute skiner solen, och jag känner mig tacksam över den här lugna morognen.

Under förmiddagen ska jag beta av lite jobb, ta en långpromenad med stavarna i skogen och baka något gott till fredagsfikat. I eftermiddag ska jag nämligen hem till min kompis Jennifer och hennes två barn! Jag har inte träffat det senaste tillskottet i familjen och ser väldig mycket fram emot att få gosa med bebis ♥

Jag ska göra mitt bästa för att det här ska bli en bra dag ändå!

IMG_4217 IMG_4220 IMG_4223

Något som gör mig himla glad är doftrosorna på bordet ♥

På frukosttallriken låg hembakade tunnbröd med sötpotatis, som jag toppat med stekt ägg och kaviar/ jordgubbsmarmelad och chévre. Kaffe och en clementin på det och magen är nöjd och glad!

Tunnbröden bakade jag tidigare i veckan när vi åt omelett till middag! Och detta är nog mitt godaste brödrecept någonsin! Jag ändrade om lite i receptet den här gången för att få en vegan variant på brödet, tog kokosolja istället för smör, havremjölk istället för mandelmjölk, majsmjöl istället för sojamjöl samt att jag la till 1 tsk psylliumhusk för att få dem att binda ihop lite bättre. Det blev toppen!

Här hittar ni recept på mina hembakade tunnbröd med sötpotatis!

 

Ha en underbar fredag min underbara vänner!

Njut och ta hand om er som om ni vore er egen bästa vän, det ska jag göra ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sally

    Å har alltid tyckt att dina tunnbröd ser så goda ut, men inte lagat pga smör och mjölk. Men nu så <3 Skickar lite kärlek och hoppas du vaknar med en bättre känsla imorgon 🙂 Kram

    1. Emma

      Ja men de är sååå goda! Testa med havremjölk och kokosolja, det blir supergott 😀 tack för omtanke fina du <3 Stor kram

stats