emmabarremyr

Emma Barremyr

Mysonsdag med mamma ♥

Hej vänner 

På mammas stora dag fick jag äran ha henne hemma hos mig på middag och övernattning! Hon pluggar på distans från Uppsala och har träffar där en gång i månaden. Eftersom hon skulle dit idag passade hon på att mellanlanda här igår för att slippa åka så långt nu på morgonen! Mina systrar var upptagna på annat håll så det var bara jag, Pelle och mamsen som hade mys här hemma!

Och mystema det var det! Jag hoppade direkt i duschen när jag kom hem från gymmet och sedan i nya träningskläder = myskläder. Jag hade fått ett nytt pressutskick från Sportamore med Blacc’s nya kollektion. Så himla snygg! Jag älskar verkligen både färgen och mönstret på byxorna!

Jag och Pelle bjöd på de underbara laxburgarna som han gjorde till mig på alla hjärtans dag och sen smördegsinbakad choklad med grädde och bär till efterrätt! Lyxig onsdagsmat, men väl värt på mammas 50-årsdag!

Tassen var också med och kommer stanna här några dagar när mamma är i Uppsala eftersom pappa tyvärr ligger på sjukhus. Som ni kanske minns så nämnde jag att han låg sjuk i helgen när jag och Lina var hemma i Torsby? Han gjorde en hjärtoperation förra veckan och åkte sedan på en rejäl magsjuka vilket ledde till uttorkning och njursvikt. Det gick så himla fort, men läget ser stabilt ut nu och han hade tur som kom in i tid. Älskade papsen, som vi självklart saknade igår precis som resten av familjen ♥ 

IMG_3298 IMG_3292 IMG_3313IMG_3333 IMG_3326 IMG_3323

Jag ser fram emot världens bästa hundsällskap i några dagar och ska ge mig ut på en morgonpromenad i skogen nu innan yogan!

 

Hoppas ni får en fin torsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats