Emma Barremyr

Det här värmer ♥

Hej igen Emma! Jag har velat fram och tillbaka i mina tankar om hur jag ska få ut det här på rätt sätt. Hur jag får ner mina känslor i ORD. Och jag kom fram till att jag får försöka förklara så gått som det går helt enkelt! Men det är såhär att, ja.. din blogg. du. din instagram. dina texter. dina recept. ALLT. Hela paketet du håller på med. Tack. Tack så hemskt mycket för det. tack för att du driver den här bloggen. Tack för att du uppdaterar instagram med så mycket smaskiga matbilder att jag går runt hungrig dygnet om. Tack för att du delar med dig av dina härliga frukost-stunder. Tack för att du finns. Tack för att du är du. Tack för att du är så underbar som du är Emma. Verkligen tack. Jag skulle kunna sitta och tacka om saker i evigheter. DU är så underbar Emma. Allt du gör är verkligen så underbart så man kan inte beskriva i ord. Varje dag när jag vaknar är det första jag gör att kolla på instagram om du uppdaterat med någon ny härlig frukost-upplevelse som du knåpat ihop, eller om du dödat en ny pt-kund på gymmet! Sen rusar jag till datan för att kolla bloggen om du bloggat nåt. Din blogg och hela du är verkligen en STOOOOOR del av mitt liv! DU gör så jag orkar ta mig upp på mornarna. Du sprider sån glädje! Genom att bara sitta och skriva om ditt liv och om dig. Tänk att du har och kan hjälpa så mycket folk genom att bara göra det. Det är underbart. Jag har lämnat spår efter mig här förut och tackat och bockat för allt. Men jag känner att jag behöver uppdatera mina ord lite och tacka ännu en gång och påminna dig hur underbart fantastisk du är! Jag har haft en jobbig period i mitt liv, och ja, jag skrev ju av mig lite här då hur jag kännde efter och allt detdär om du kommer ihåg det. Och nu när jag följt din blogg ännu längre in i livet så märker jag verkligen hur mycket du hjälper mig om dagarna. Du kan få mig att gå och le fånigt stort hela dagen. Du får mig att vela mitt eget bästa och att älska mig själv så mycket det bara går! Och alla andra runt omkring för den delen! När jag sitter och läser din blogg kan jag allvarligt nästan börja grina för den är så bra! Jag sitter och tokflinar för mig själv när jag läser den, du sprider ju sån härlig glädje och energi!! Så Det är verkligen du som får mig att orka upp. orka stiga upp varje morgon och tänka att ” Kom igen nu Molly, nu kämpar vi för att få en perfekt dag full med glädje och skratt och kärlek, trots alla hinder som kommer!!”. Mitt liv har förändrats helt tack vare dig Emma. Förut kunde jag inte gå en dag utan att stå i spegeln och hata mig själv, deet gick inte en dag utan att jag stängde in mig i mitt rum och grinade för allting. Men nu! Nu är mitt liv en dans på rosor!! Jag minns faktiskt inte senaste gången jag grinade alls!! Så TACK Emma för att du fyller mina dagar med glädje och inspiration! TACK för att DU är DU!! Jag hoppas du tar åt dig allt nu, för varenda litet ord är sant. TACK så hemskt mycket underbaraste Emma. Ha det bra och ta hand om dig själv så mycket som du kan, det är du värd!!! <3 ( och tack förresten för alla super smarriga recept du kommer med, åh dom är så underbara! Speciellt alla dina mysiga och härliga frukost-stunds-bilder. Dom är mina favoriter!!
 
 
Det här gör mig så otoligt glad och varm inombords.
 
Så glad att jag gråter en skvätt!
 
All tid och energi jag lägger ner på bloggen är i slutändan värt det när jag vet att det ger tillbaka mer och lite därtill. Finns inga ord för mina känslor!
 
Tusen tack själv 
 
Underbara läsare, ni är fantastiska! Och jag hoppas att ni tar åt er lika mycket som Molly, gör det bästa av era liv och väljer att älska er själva för dem ni är!
 
Det handlar om inställning och om sättet att tänka. Jag har kontroll över mina tankar och väljer endast de tankar jag vill tänka – alltså bara de bra sakerna! Det kan ni också göra!
 
Det går inte på en dag, utan det gäller att öva sig. Ofta och mycket! Välj dina tankar och tro på dem, det är DU som gör dem till sanning!
 
 
Bamsekram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Hej Emma! Vill också tacka o bocka för en helt underbar blogg, av alla bloggar jag följer är denna min favorit! Det är så skönt att få avbrott från alla andra träningsbloggar där proteinpulver och sötningsmedel är deras vardag. Älskar dina naturliga o smarriga recept:-) Jag har en liten fråga också, det är så att jag har lidit av ätstörningar i några år och har nu efter mycket kämpande lyckats komma upp i vikt o kan leva ett normalt liv. Jag har börjat att träna lite smått, har varit ute o joggat några gånger men känner mig osäker på hur jag ska gå tillväga för att komma igång igen. Jag älskar att träna o känner att jag får en enorm kick av det men eftersom det var flera år sedan jag tränade vill jag inte chocka kroppen o dra på mig en massa skador heller.. Blir ju liksom som att börja om från 0 igen och bygga upp kroppen. Har du några tips på hur man kan göra? Hur gjorde du? Hur ofta o vilka övningar är bra?

    Svar:
    Tusen tack för din fina kommentar! Den värmer verkligen och det är så kul att höra att ni gillar min blogg! 🙂 Jag blir också glad av att höra att du är på bättringsvägen och är sugen på att komma igång med träningen igen! Mitt tips är att börja lugnt, inte för många träningspass i veckan, utan öka succesivt och träna helst funktionell träning och sånt som du tycker är kul! Vill du ha hjälp får du gärna ta kontakt med mig via mailen (emma@ptbyemma.se) så kan jag hjälpa dig med ev. kost och träningsupplägg! 🙂
    Emma Barremyr
stats