emmabarremyr

Emma Barremyr

Julbak ♥

Hej 

Jag och Viktoria har haft en supermysig kväll med både lussebulls- och pepparkaksbak. Vi gjorde tjocka pepparkakor på Viktorias vis och jag måste erkänna att de var mycket godare än vanligare, fast kanske inte lika snygga, men vad gör väl det?! 🙂 Massage har vi hunnit med också… Sååå bra när vi kan öva på varandra tycker jag!
Nu har vi suttit i soffan och haft kvällsfika med massa pepparkakor och lussebullar och glögg. Gotttttt!!!! Jag älskar julen och doften av den. För hela lägenheten luktar julbak vill jag lova. Jag kommer sova gott!

God natt

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats