Emma Barremyr

Natti ♥

Det är konstigt det där med mens. Det är konstigt hur man mår och hur kroppen känns. Jag mår illa, jag är hungrig, jag har ont, jag är ledsen, jag är trött och jag sväller tamejfan överallt! Och det är allt på en gång ska ni veta.
Som tur är går det över och det är bara en dag i månaden. Men den dagen skulle jag helst skippa. Ni tjejer vet vad jag pratar om. Det här är något ni killar inte alls förstår er på!
Sjuk och ensam är vad man känner sig och därför ska jag krypa ner i sängen med vetekudden och en riktigt bra bok nu och påminna mig om att imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Positivt tänkande 🙂

Jag har blivit utbjuden två gånger idag! Jag har även tackat nej två gånger.. Det finns bara en jag skulle säga ja till idag, en som troligtvis aldrig skulle ge mig frågan!

But, life goes on! 🙂

Natti ♥

Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats