Om mig

  Jag heter Emma Barremyr, är 28 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad kommun i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag jobbar även som hälso- och träningsprofil för Veckorevyn där jag i varje nummer svarar på läsarfrågor, visar träningsövningar och tipsar om olika hälsoprodukter.

  Jag har under många år haft ett brinnande intresse för hälsa och träning. Mitt mål och min stora passion här i livet är att jobba med att hjälpa människor till ett hälsosammare liv, samt att få inspirera andra till att hitta träningsglädjen. Jag äskar det jag gör och det är fantastiskt att se hur människor utvecklas när de sätter upp mål och följer sina drömmar.

   

  Bloggen och utmärkelser
  Min blogg handlar om hälsa och välmående! Hälsa för mig är att må bra både i kropp och själ, och att ha balans i livet. Det innefattar lika mycket träning och grönsaker som vila och choklad. Precis som med mina klienter jobbar jag även i bloggen alltid med hälsan i fokus och skippar trendiga dieter, snabba lösningar och sätter istället livsstilen i helhet där träning och mat är en viktig del men inte allt.

  Träningsfilosofi
  Träning ska vara roligt! Med glädje i träningen får du mer energi och ett bättre välmående, välj därför en träningsform som du tycker är rolig!

  Sträva aldrig efter att bli någon annan, sträva efter att bli dig själv i din bästa form!

  Kostfilosofi
  Ingenting är så nyttigt att du alltid kan äta det och ingenting är så onyttigt att du aldrig kan äta det.

  Mitt mål som personlig tränare
  Att inspirera andra till att hitta glädjen i träningen, leva hälsosamt, älska sig själva och trivas i sina kroppar.