Emma Barremyr

Höstlistan 2017

Elsa tog sig ett rejält sovpass på två timmar nu i eftermiddag och jag fick en stunds vila i sängen bredvid henne jag också. Så skönt och väldigt mysigt! Hade jag kunnat sova på dagen hade jag lätt gjort det, men det kan jag inte.

Istället passade jag på att få lite tid med bloggen också. Hittade en blogglista om hösten hos Mari som jag lånar hit. Det var länge sen jag skrev en lista nu och en lista om hösten känns ju passande!

IMG_7067

Beskriv din höst med tre ord.

Bara tre ord? Svårt! Men mammalediget, bebismys och utomhusdagar är tre saker den här hösten kommer att bestå av ♥

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa är helt klart att den är så vacker! Finns det något som slår en vacker höstdag? Jag älskar att vara utomhus den här årstiden. Jag älskar dimmiga morgnar, den friska luften, färgerna, stillheten, solnedgångarna, lukten och känslan av en ”nystart” som alltid kommer med hösten. Och så älskar jag mörkret om kvällarna när jag får tända massa levande ljus, lyssna på en sprakande brasa i kaminen och njuta av världens högsta mysfaktor! Älskar mys ♥

Jag brukar gilla mörkret till en början, men när hösten börjar närma sig november och det bara är gråt, kallt och mörkt brukar jag ha tröttnat på mörkret och tycker mest att den suger energi. Det är nog det sämsta! Börjar på oktober är bäst och jag önskar att den tiden kunde vara lite längre och att vi sedan kunde gå direkt på en snöig vinter!

IMG_9561-980x653

Hur höstmyser du?

Det beskriver nog den här listan allra bäst –> 10 mysiga saker att göra på hösten! Men när jag tänker på höstmys så är det framför allt en sprakande brasa, tända ljus, en stor kopp te och raggsockor som ger det bästa myset!

Hur ser din höstoutfit ut? 

Jeans, ett linne, en stickad tröja, en gosig mössa och ett par sköna skor!

IMG_2552

Bästa musiken för regniga dagar?

Lugn musik som gör att jag går ner i varv! Älskar min yogalista (lyssna på den här) extra mycket på hösten då den ger hög mysfaktor och inre lugn tillsammans med alla tända ljus ♥

Vilka serier rekommenderar du andra att följa? Eller kanske någon sevärd film?

Jag och Pelle har kollat på Arne Dahl senaste tiden som jag rekommenderar till alla som gillar svenska kriminalare. Annars är Bron, Vapmire Diaries, Gossip Gil, Greys Anatomi, One Tree Hill, Kalles sex liv, Skam och Rebecka Martinsson sånt som jag kollat på och gillat!

Vilken är den höstigaste maträtten?

En mustig gryta som fått stå på spisen och puttra exakt hela dagen. Har recept på en gryta som jag älskar här –> mustig älggryta! Till efterrätt äter jag gärna kanelbullekladdkaka och vaniljglass!

IMG_9062-980x624IMG_9543-980x653

Vad har du på To Do-listan just nu? 

Att vila så att jag blir frisk står högst upp på listan just nu. Och när jag blir frisk (innan helgen förhoppningsvis) ska jag fixa inför Elsas namngivning som är på lördag. Sen har jag en stor jobbgrej på gång med massa fix och därefter ska jag ta tag i en rejäl storstädning här hemma!

Var hänger du helst på helgen?

Helst så gör jag gärna en sån här vandring, hänger i fjällen eller njuter av såna här höstdagar i sommarstugan!

IMG_2577-980x735 IMG_7096

 

Mår du dåligt på hösten?

>> Läs inlägget om mina tankar om höstdepression!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats