Emma Barremyr

En fredagslista!

God morgon mina solstrålar ♥

Och glad fredag på er allihopa! Hoppas att ni mår bra och fått en fin start på dagen!

Jag har skrivit en hel del fredagslistor tidigare, men nu var det ganska länge sen så jag tycker det är dags igen. Här en fredagslista om veckan som gått!

> Bäst i veckan hittills?

Har svårt att bara välja en grej eftersom det hänt så mycket bra. För det första har jag och Elsa börjat kvällsbada tillsammans i stora badkaret, och det har varit så otroligt mysigt. Vi har upptäckt att Elsa är ett riktigt litet vattendjur och att bada tydligen är något av det roligaste som finns. Så vi har kvällsbadat ihop hela veckan hon och jag, och det kommer vi fortsätta att göra!

En andra bra grej var att vi hade en himla härlig dag hos syrran i tisdags med grillunch och femkamp med ett gäng vänner.

Och en tredje bra grej var att vi igår gick en långpromenad med Thulevagnen för första gången. Den har inte varit så populär de gånger vi testat innan, men igår klämde vi milen och Elsa satt nöjd i vagnen hela turen. Äntligen!!! Det bådar gott inför kommande löparutmaning, när vi ska ut och springa i skogen jag och Elsa!

> Sämst i veckan hittills?

Helt klart kräkkalaset på Köp barnvagn i måndags, men den historien har ni ju redan hört om, hehe!

BC12F49A-2F7F-4C02-940F-F39DC89FA7BB_L0_001 AE9BE7E6-BFD8-4B95-9120-4BD2AB433604_L0_001

> Där har jag ont

Ingenstans just nu.

> Det tänker jag mycket på

Vinterns resa! Vi har äntligen bestämt oss för att vi ska åka till Bali! Vi är mitt uppe i reseplaneringen nu och jag är så pepp på att komma iväg. Det blir en hel ny utmaning för oss nu när vi kommer resa med barn. Syftet med resan kommer vara att komma iväg från vardagen och bara vara som familj, ge Elsa all tid hon kan få, njuta av god mat, värme och ledighet tillsammans. Ska berätta mer så fort vi bokat och fått allt klart!

P1080189P1080213

Två biler från när jag var på Bali 2010. Har längtat efter att få åka tillbaka till denna vackra ö ända sedan dess!

> Det klär jag mig i

Amningslinne och ett par svarta jeansleggins. Det är så viktigt att kläderna är anpassade efter amning för att jag ska känna mig bekväm när jag ammar, så jag har nästan alltid amningslinne och ett par jeans till det nu för tiden.

> Det dricker jag

Kokoslatte, men det vet ni ju (förlåt om jag tjatar)! Avnjöt precis en kopp till frukosten och jag har fortfarande inte tröttnat!

IMG_0688-980x1470

> Idag händer detta

Vi ska till badhuset igen och kör en favorit i repris på förra fredagen! Vi börjar med en långpromenad i stan innan badet och kör sedan en lunch på stan så får vi se om det går lika bra den här gången. Svärmor ska med idag så jag får hjälp i duschen och omklädningsrummet, det ser jag fram emot!

> Och på lördag det här

Vi har inga planer alls än så länge. Den känslan! Är så skönt att kunna vakna och ta dagarna precis som de kommer!

> Söndagen tillbringas så

Eventuellt blir det en tur till sommarstugan över dagen om vädret är fint. Planen är att grilla kolbullar och mysa med Pelles familj!

> Jag är tacksam för

Att jag och Elsa har fått ha Pelle hemma hos oss hela sommaren. Jag är så tacksam över att Elsa får spendera så mycket tid med sin pappa, att jag och Pelle får extra mycket tid tillsammans och att vi kan hjälpas åt här hemma. Det är guld värt och väldigt lyxigt att vara två hemma och vi njuter allt vi kan just nu. Fem veckor har passerat och vi har fyra kvar innan Pelle börjar jobba igen. Känns som en hel evighet just nu, men den månaden lär gå lika fort som alla andra. Hehe.

74CA7E94-650B-42B5-9913-0B7F62C77998_L0_001

Från en kväll när vi flyttade ut kvällsbadet på altan ♥

 

Och som avslut på det här inlägget – tips på enkelt fredagsgodis!

>> Nyttig lakritsfudge!

 

Hoppas ni får en finfin fredag och helg allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Emma! Va härligt att ni ska ut och resa med en liten bebis 🙂 Vi har en bebis som är några veckor äldre än er och vi planerar också en långresa i vinter. Därför blev jag lite nyfiken på hur det kommer sig att ni valde just Bali? Har ni gjort någon research på ”lämpligt ställe” med bebis eller tänker ni att det mesta löser sig? 🙂

    1. Emma

      Vad roligt med fler som tänker resa med barn. Vi har dock ändrat oss angående Bali och kommer istället resa till Dubai i november. Jag berättar mer om det i ett inlägg imorgon om du är nyfiken på att läsa 🙂

stats