Emma Barremyr

Vår första fjällvandring med Elsa

Hej vänner 

Igår eftermiddag tog vi oss äntligen ut på vår första fjällvandringstur som familj, och Elsa besteg sin första fjälltopp – Idre fjäll, 890 m.ö.h.

Vi invigde bärselen och den fick lika mycket godkänt som sjalen, för Elsa somnade efter bara några minuter och sov sig sedan igenom hela vandringsturen, hehe. Otroligt mysigt ändå!

Solen sken på oss samtidigt som vinden svalkade skönt på väg upp på fjället. Smörblommorna glittrade för fullt och det var så otroligt vackert när vi traskade upp för Västbacken mot toppen av Idre. Väl uppe käkade vi lite torkad mango innan vi fortsatte ner på östsidan om fjället, och sedan vidare hem till stugan för bastubad och pizzamiddag.

Åh, livet såna här stunder! Vilken lycka det är att få vara ute på fjället med mina två stora kärlekar. I det enkla bor det vackra som Ernst Kirchsteiger skulle sagt. Jag är så tacksam och glad över att vi tar oss tiden att göra det här tillsammans, och att redan nu introducera äventyr och naturupplevelser i Elsas liv. Min förhoppning är att det ska vara våran ”familjegrej” i från och med nu, natur och äventyr alltså!

IMG_2436IMG_2439IMG_2440IMG_2442IMG_2440IMG_2445IMG_2447IMG_2449IMG_2457IMG_2459IMG_2460IMG_2469

Sista bilden är från solnedgången som vi skådade från balkongen igår. Det var en sån där magisk, vindstilla kväll när man liksom kan höra tystnaden på fjället. Och så den utsikten! Finns få saker som ger mig så mycket rysningar av välbehag som just det 

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Åh, bara jag som får en tår i ögat av sådana ”mamma-baby bilder”? Kärleken, värmen och tryggheten, så vackert! Kramar till dig Emma, och till din familj!<3

stats