Emma Barremyr

Strandpremiär

God morgon fredag ♥

Hur mår ni vänner? Njuter ni av semester och ledighet eller vad har ni för er om dagarna?

Igår blev det strandpremiär för oss då vi spenderade hela dagen på Getingberget här på Hammarö. Äntligen alltså!!! En dag på stranden var något jag sett fram emot väldigt länge!

Och för att vara första gången på stranden gick det ändå över förväntan bra! Elsa vägrade dock att sova i vagnen så jag och Pelle turades om att bära henne i selen/ sjalen under hennes sovstunder och däremellan låg vi i skuggan under parasollet och lekte, gosade och ammade.

Till lunch hade jag stekt ett gäng havrepannkakor som vi åt med keso, färska bär från trädgården och jordnötssmörsröra. Mums alltså! Tänk att mat smakar så gott ute på picknick sådär.

Badkruka som jag är blev det inget badande för min del, men ett par timmar i solstolen var ljuvligt att änliten få uppleva igen (har inte hänt mer än ett par gånger hittills i år)! Finns få saker jag njuter så mycket av som att ligga på stranden och känna solens varma strålar mot min hud!

Så. Tid med familjen, gott att äta, bebismys, fint sällskap (syrran med familj) och slapp i solen. En fin dag helt enkelt ♥

IMG_2854IMG_2897IMG_2856IMG_2857IMG_2859

Recept på havrepannkakor (2 personer):

  • 4 ägg
  • 1 banan
  • 1 dl havremjölk
  • 1 dl havremjöl
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa vaniljpulver

Mixa ihop banan och ägg med en stavmixer. Tillsätt övriga ingredienser och mixa lite till. Stek pannkakor i smör och servera med dina favorittillbehör.

Jordnötssmörsröran gjorde jag genom att mixa ihop 1 stor banan med 3 msk jordnötssmör. Den röran är svårslagen på pannkakorna!

IMG_2861IMG_2872IMG_2866IMG_2875

 

 

Hoppas på många fina dagar i sommar så vi kan göra repris på den här ♥

Har ni badat än i år?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie andersson

    Verkligen varit några underbara sommardagar. Jag har jobbat en hel del men efter kl 17 idag har jag min första semestervecka. Ska tydligen regna, hihi =) Men badar gör jag ändå, hittills i år har jag badat den 1:a i varje månad och ska fortsätta med det året ut, en kul grej jag kom på att jag skulle göra under 2017 =)

    Kram på er <3

stats