Emma Barremyr

Idag säger vi hej då

God morgon vänner ♥

Jag och Elsa åkte upp till mamma och pappa i Torsby igår. Det blev vår första långa biltur ensamma utan pappa Pelle och det var en riktig utmaning vill jag lova. Såklart ville inte Elsa sova som hon brukar när hon sitter i babyskyddet i bilen, och de 90 minuterna det brukar ta att åka till Torsby tog oss närmare 2,5 timmar med amningspaus, lekpaus och alla stopp för att stoppa i nappen. Så kan det bli! Lite jobbigt där och då, men i slutändan gick det ju bra ändå.

Vi kom fram och spenderade sedan dagen med att umgås. Jag, mamma och Elsa gick en långpromenad innan lunch och sedan anlände även syrran och Alicia under eftermiddagen. Vi lekte med de små, hängde ute på terassen, fikade med farmor och farfar och grillade sedan till middag. Skönt tisdagshäng helt enkelt!

Inatt har Elsa haft sin bästa natt någonsin! Hon sov i ett sträck ända fram till FYRA?! Jag vaknade ett par gånger innan det (av sprängfyllda bröst) och var då tvungen att kolla så hon levde. Jag blir verkligen nojig när hon sover så länge och när jag själv inte vaknar. Men det verkar ha blivit bättre med stånkandet och inatt har hon knappt gjort ett ljud ifrån sig. Efter amningen vid fyra somnade hon sedan om och sov till halv åtta, så jag passade på att ta en sovmorgon jag också.

Och det var så välbehövligt med den sömnen. Idag kommer nämligen bli en väldigt jobbig dag då vi ska på begravning för min fina morbror. Efter flera tuffa månader tog lidandet äntligen slut för honom förra veckan och han fick somna in. Det gör ont i hela mig! Cancer. Livet är så orättvist och hemskt på många sätt. Jag är så ledsen, men hoppas och tror att vi kommer att få ett fint avsked idag ♥

IMG_1651

 

Hur mår ni idag? ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Beklagar med din morbror:-(. Cancer är verkligen en hemsk sjukdom, och det är ingen rolig uppgift att stå som anhörig till någon drabbad i slutskedet. Min fina vän, som bara var 42 år, gick bort i april i spridd bröstcancer. Det var verkligen hemskt på slutet, innan hon fick somna in, så när det väl var över var det nästan skönt. Hon slapp i alla fall lida längre då.

    Kram och ta hand om er!

    1. Emma

      Ja usch så hemsk sjukdom det är! Fruktansvärt att behöva se någon lida så 🙁 Tack för din omtanke och stor kram till dig

  2. Veronica

    Vad tråkigt att höra om din morbror! 🙁 fantastiskt att Elsa sover så bra! Här är det amning varannan till var tredje timme och ibland oftare nattetid. Dock skönt för brösten om man ska se nåt positivt. När somnade hon när hon sov till fyra? Har ni några trix för er? 🙂 jag är glad när Almon bara vaknar för att äta och sover annars. Inatt var det så och det var skönt för jag har dragit på mig en förkylning, lättare varianten som tur är. Blöjbyten nattetid är annars det jobbiga tycker jag. Vid bra sömn så blir det mindre sånt. Jag liggammar och kör ”öppen bar” tycker det funkar bäst för min sömn 😉 kram och hoppas dagen blir så bra den nu kan bli och att ni tar hand om varandra!!

    1. Emma

      Tack för din omtanke <3 Ja jag är så tacksam för att hon sover så bra som hon gör just nu.. sen kan det säkert ändras fort men man får ju leva i nuet 🙂 Vi brukar amma runt sju på kvällen nu och så somnar hon sen så det går rätt många timmar om hon sover fram till fyra då. Skönt att Almon sover mellan när han ammar så ofta.. han är ju rätt liten än så länge så det kommer säkert glesa ut lite snart! Liggamma är det mysigaste som finns ju 😀 Stackare, vad ni varit drabbade av förkylning i vår. Hoppas du kryar på dig fort! Kram

stats