Emma Barremyr

Semmeldagen och fika med mammagrupp

Hej kompisar ♥

I min vänskapskrets råder det babyboom just nu! Vi är 6 tjejer som fått eller ska ha vårt första barn, och sedan november har 5 små underverk kommit till världen. Jag är den enda som fortfarande är gravid, men förhoppningsvis är min lilla smula snart här hon med!

Tänk så lyxigt att få vara mammaledig med flera bästisar samtidigt och få möjligheten att umgås med dem och deras bebisar! Ser verkligen fram emot det kommande året på så många sätt. Eftersom vi är så många som fått vårt första barn har vi nu bestämt oss för att starta upp en liten mammagrupp med målet att ses en gång i veckan och hitta på lite roliga saker tillsammans.

I tisdags hade vi första träffen hemma hos min syster Lina och eftersom det var semmeldagen passade vi på att fika semlor! Jag hade köpt med mig ett gäng konditorisemlor som dukades upp tillsammans med kaffe/ te och frukt. Så gott, även om min glutenfria semla var aningens torr!

IMG_9337 IMG_9327 IMG_9330 IMG_9331 IMG_9336

 

Utöver fika blev det såklart massa bebisprat, amning och bebisgos! Vi är alla inne i den berömda bebisbubblan och för mig som inte fött än är det faktiskt himla skönt att ha så mycket stöd och få tips kring allt som väntar. Jag är tacksam för det, det har sina fördelar att vara sist ut!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats