Emma Barremyr

Prenatal Multivitamin för gravida och ammande

Inlägg/ annons i samarbete med Solgar.

Hej vänner ♥

Jag tänkte börja den här torsdagen med att ge alla er som är gravida eller ammande ett litet tips på ett bra kosttillskott, nämligen Prenatal Multivitamin från Solgar. Jag har själv använt produkten under senare delen av graviditeten och är så nöjd!

Under graviditet och amning är kroppen i större behov av extra näring (min kropp ska ju nära både sig själv och bebisen), och denna multivitamin innehåller rekommenderat dagligt intag av de flesta viktiga vitaminer och mineraler som den gravida och ammande kroppen behöver!

För mig har det känts extra bra att äta den här multivitaminen då mina magbesvär ställt till det en hel del och gjort att jag haft lite svårt att äta så variationsrikt som jag brukar och velat göra. Nu vet jag att jag ändå fått i mig allt som jag och min bebis behöver!

Och det som är extra bra med denna tablett är att järnet består av en unik form av kelaterad järn (järnbisglycinat) som ger maximal absorption utan förstoppande effekter som ofta åtföljer järntillskott (och som ofta är ett problem under graviditeten för många). Min förstoppning beror med andra ord inte på järntillskottet, utan grundar sig nog helt enkelt i min IBS.

IMG_0207 IMG_0206

Något jag gillar och gärna vill förmedla vidare är att produkten inte innehåller några konstgjorda konserveringsmedel, smakämnen eller färgämnen. Det känns viktigt för mig. Den innehåller heller inget socker, salt, majs, jäst, vete, soja eller några mejeri- och djurprodukter, vilket gör att den passar bra även för veganer!

Innehållet av folsyra gör dessutom att den passar bra redan tidigt i graviditeten. Folsyra är nämligen en av de viktigaste mineralerna att få i sig i början av graviditeten eftersom det minskar risken för ryggmärgsbråck hos fostret. Det kan vara bra att tänka på för er som planerar att bli gravida i framtiden!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Solgar.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats