Emma Barremyr

Familjer på äventyr

Hej vänner ♥

Idag börjar en ny säsong av Familjer på äventyr på SVT – ett av mina absoluta favoritprogram! Både jag och Pelle har suttit klistrade framför tidigare säsonger och ser verkligen fram emot att få följa de nya familjernas äventyr.

Jag har läst på lite och vi kommer som vanligt få följa fyra familjer. Det är Seglarna som ska korsa Atlanten i en pytteliten båt, Utvandrarna som flyttar till Spanien för att börja ett nytt liv, Äventyrarna i Sydafrika som lever som om varje dag vore den sista och Sökarna som letar efter lugnet på Grönland.

Det pirrar i hela mig av inspiration bara genom att läsa det!

Jag brukar alltid ha en favoritfamilj och redan nu känner jag på mig att familjen på Grönland kommer vara favoriten den här gången, och seglarfamiljen kommer nog vara snäppet efter! Grönland känns mäktigt och häftigt och jag har länge haft en dröm om att åka dit. När jag tänker på det är det nog både den storslagna naturen samt lugnet där som lockar mig mest. Och att segla runt jorden, det är väl också en dröm jag haft länge. Jag tror att dessa äventyr kommer inspirera mig massor!

Klockan 20.00 kommer jag sitta klistrad framför tv:n ikväll. Gör ni också det?

svt-familjerpaaventyr-2017-e00-3236_720x405-2 svt-familjerpaaventyr-2017-e00-1938_720x405

Bilderna är lånade från SVT’s pressrum.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats