Emma Barremyr

Boktips inför julledigheten!

Hej kompisar ♥

Såhär inför julledigheten vill jag passa på att tipsa om lite bra ljudböcker som ni kan lyssna på hos min samarbetspartner Nextory!

Tänk så skönt att krypa upp i soffan under en filt med en kopp varm glögg, en lussebulle och en bra bok i öronen. Det är något jag ser fram emot väldigt mycket! Själv lyssnar jag nu mest på böcker som handlar om barn och om att föda barn, men jag ska ge er lite andra bra tips på böcker som jag lyssnat på senaste tiden och verkligen gillat!

Nextory och jag har samarbetat under nästan hela 2016 och jag fortsätter samarbetet med dem ett tag till. Det betyder att jag fortfarande kan ge dig som inte testat tjänsten än gratis ljudböcker i en hel månad. Tjoohoo!

Ange koden ”PTBYEMMA” om du vill ta del av erbjudandet!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

PS. förbered dig på att ta fram visakort och knappa in siffror, inget dras direkt utan endast månad 2 om du vill fortsätta och inte säger upp. DS.

img_8315img_8313

Här kommer 5 boktips till er att lyssna på under julledigheten!

>> Ibland mår jag inte så bra. Den bästa boken jag lyssnat på, på länge! Youtubestjärnan Therese Lindgren berättar om sin psykiska ohälsa på ett otroligt pedagogiskt sätt, och det var en bok som jag kände igen mig otroligt mycket i. Jag inser att vi är fler än jag någonsin kunnat ana som går runt och bär på samma känslor och det är så skönt och även lärorikt att ta del av andras resor genom livet. På så vis lär jag mig otroligt mycket om mig själv. Therese har precis som jag blickat bakåt och på så vis fått en förklaring till varför hon inte mår så bra ibland. Boken innehåller också massa tips på hur vi kan göra för att vara snällare ot oss själva och vad vi kan göra för att må lite bättre. Den här boken får ni INTE missa!!!

>> Lär dig leva. En helt fantastik bok som jag tipsat om tidigare och läst flera gånger om. Den har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och givit så mycket värdefulla tankar om hur jag behandlar mig själv, tips på hur jag kan hantera stress och hur jag kan bli lugnare och mer närvarande inombords. Kanske extra viktigt såhär i juletider? ♥

>> Medan han lever. En fruktansvärt sorglig, men så viktig bok av Elaine Eksvärd som berättar om sin barndom då hon blev sexuellt utnyttjad av sin pappa. Sexuellt utnyttjande av barn är något som finns i vårt samhälle och som vi måste lyfta mer för att bekämpa, och därför är det så fint att såna som Elaine bryter tystnaden och vågar berätta sin historia!

>> Sista brevet från din älskade. En underbar kärlekshistoria skriven av Jojo Moyes, som är en av mina favoritförfattare! Det är en av de bästa böckerna jag någonsin läst, och gillar ni att läsa om kärlek får ni inte missa denna fina historia!

>> Jag är inte perfekt tyvärr. Ännu en viktig bok om ångest och psykisk ohälsa skriven av Michaela Forni. Boken är en kombinerad dagbok och självhjälpsbok och beskriver hur krav och perfektionism i dagens samhälle bidrar till en växande stress och oro hos unga kvinnor och vilken del sociala medier har i det hela. Med hjälp av yoga, mindfulness och terapi tog sig Michaela själv tillbaka från en period av utmattning. 26 år gammal sa hon upp sig från ett framgångsrikt och välbetalt jobb i ledningen för ett stort medieföretag. Inspirerande!!!

img_5550-980x653

Vid det här laget kanske ni känner till Nextory?

Jag vill ändå återigen uttrycka vilken himla bra grej det är! En prenumerationstjänst där vi har tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan. Jag har en bok på gång hela tiden nu och tycker att det är så avkopplande att lyssna på! Ser fram emot lite lat julledighet där jag bara kan slappa med en bok i öronen.

Och hörrni! Det är ingen bindningstid på abonnemanget, ni kan alltså säga upp det när ni vill. Efter gratismånaden väljer ni själva om ni vill fortsätta att ha tillgång till all läslyssning i mobilen och plattan eller om ni vill säga upp!

 

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats