Emma Barremyr

Lunch med Ida Warg

img_7781

Hej vänner ♥

I fredags när jag anlände till Stockholm mötte jag upp Ida Warg för en lunchdejt på Koloni Yogayama. Jag och Ida har träffats förut, men inte hunnit prata så mycket, så det var jättemysigt att få några timmar till att lära känna varandra lite bättre.

Det är verkligen guld värt för mig att få träffa andra i samma bransch ibland för att prata och bolla idéer. Det händer ju sällan för min del eftersom jag inte bor i Stockholm ”där allt händer” med bloggevent och sånt. Jag känner mig ofta väldigt ensam i mitt arbete, och därför gav lunchen med Ida mycket ny inspiration och energi till bloggandet och även en min Youtube-kanal som jag sa försöka komma igång med (med över 100 00 följare är ju Ida faktiskt lite av en expert inom ämnet).

Koloni Yogayama var ett riktigt trevligt fik/ lunchsställe som ni måste ta er till om ni har vägarna förbi Stockholm. Där serverades fräsch och hälsosam mat i en mysig miljö. Fokus låg på vegetarisk/ vegansk mat, rawfood, smarriga smoohies, färskpressade juicer och var även allergivänligt. Kolla in den ljuvliga menyn här vetja!

img_7782

Jag åt en vegansk vietnamrulle med risnudlar, mango, tahiniröra, asiatisk sås, groddar & cashewnötter i glutenfritt tunnbröd och drack en fluffig smoothie med banan, blåbär, jordnötssmör, kanel och mandelmjölk till det. Så otroligt mättande och gott!

Nästa gång jag är där ska jag testa någon av deras goda rawfood-bakverk (den här gången blev jag alldeles för mätt för att orka efterrätt).

img_7785

Ida hade även med sig en liten present till mig med fina produkter från hennes egen webbshop – Welloteket. Ett paket helt i min smak kan jag lova!

Tänk er vegansk choklad i olika smaker, chokladtäckta kakaobönor och chokladte till mig som är så tokig i choklad – det kan inte blir bättre. Utöver det låg en ursnygg vattenflaska från Bkr (i glas omgiven av rosa silikon), en ljuvlig jojobaolja och två glutenfria vegankakor i paketet.

img_7843 img_7847 img_7849 img_7851

Ser så mycket fram emot att testa alla godsaker, speciellt chokladen!

 

Kram /Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria Warg

    Wow, vad kul att du träffade min grymma kusin 🙂 Älskar alla Wellotekets produkter!! Ser fram emot att du ska börja mer med Youtube 🙂 Kram Victoria

stats