Emma Barremyr

Första bebiskläderna

Hej på er ♥

Men en varning om risk för ett lite puttinuttigt inlägg vill jag bara berätta för er att vi har köpt de första bebiskläderna. Det är så gulligt att jag dör och jag måste ju bara få visa dem för er!

Kläderna på de första två bilderna är från Ullared. Jag var i vecka 12 när vi var där och det kändes lite väl tidigt att köpa saker till bebisen redan då. Men alltså!!! Det fanns så himla mycket gulliga bebiskläder att jag inte kunde hålla mig. Hehe.

Bodysarna (säger man så?) på bilden längst ner köpte jag och Pelle tillsammans efter första ultraljudet. De är från h&m i ekologisk bomull. Känslan av att tillsammans gå och kika på kläder till vårt alldeles egna barn var rätt overklig. Jag kunde inte sluta le, så himla mysigt var det!

img_7329 img_7324 img_7335

Dessa kläder känns lite extra speciella eftersom det är det absolut första vi köpt till lillskrutten i magen

Jag bli alldeles fånig när jag ser dem, kan stå i garderoben och titta på dem flera gånger om dagen, le för mig själv, vika ihop dem så fint jag kan och sedan rycka upp dem igen några timmar senare bara för att titta på dem. Lite löjligt, jag vet – det måste vara gravidhormonerna!

Det är mycket inköp som ska göras de kommande månaderna och nu har vi gett oss ut på barnvagnsjakt – en riktigt djungel så det är inte så dumt att vara ute i god tid och testa runt lite!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie andersson

    Gud så söta kläder! Njut njut njut av att vika ihop dem, plocka fram å titta på dem hur många gånger som helst 🙂

  2. Veronica

    Jag gjorde likadant när jag väntade min första<3 Och så köpte jag skor i minsta storleken när jag var utomlands i v12. För att de var så söta! Skor i minsta stl är dock nåt som bara blir stående eftersom bebisar liksom inte har skor 😉

    Bebiskläder är så mysigt!!! Jag hoppas vi får ärva en del av grannarna som redan har avverkat sina graviditeter!

    1. Emma

      Åh, vad härligt att höra att jag inte är ensam 🙂 Så himla mysigt och sött när allt är så litet ju!! Åh <3

  3. Rebecca

    Åh, vilka söta kläder! Man blir ju nästan tokig av allt pyttelitet och gulligt som finns i butikerna…

    Jag ligger fyra veckor efter dig i graviditet men vi har också hunnit köpa de första kläderna. Gör det enkelt för mig och låter dem ligga framme i vardagsrummet så att jag kan kika på dem mest hela tiden ;). Tror att det handlar om någon form av bearbetning, att försöka ta in och förstå att det faktiskt kommer att vara en bebis i dem om några månader. Ens egna bebis!

    1. Emma

      Ja verkligen jättetokig! Så himla gulligt ju 🙂 Vad mysigt att du har dem liggandes i vardagsrummet så du kan kika på dem hela tiden. Det handlar helt klart om någon form av bearbetning, för det är nästan overkligt att förstå att det kommer en bebis inom några månader <3 Åh! Njut och ta hand om dig!

stats