Emma Barremyr

Ambassadör för podden #Drivkraften

Hej kompisar ♥

Sedan några veckor tillbaka är jag stolt ambassadör för podden #Drivkraften.

Drivkraften är en podd om psykisk ohälsa och personlig utveckling, som drivs av fantastiska Malin Rosén. Eftersom psykisk ohälsa är något jag själv varit drabbad av under en stor del av mitt liv brinner jag extra mycket för att jobba med det idag. Tillsammans med Malin vill jag därför vara med och göra skillnad, och under hösten kommer ni även kunna höra mig gästa podden. Jag kommer berätta om min bakgrund med psykisk ohälsa och hur jag rest mig ur den. Ni har ju redan läst en hel del om det här i bloggen, men både jag och Malin tänker att det finns mycket mer att prata om, och via podden kan vi nå ut på ett helt annat sätt.

Här är Malins presentation av podden:

Sedan 90-talets början har den psykiska ohälsan trefaldigats. Varje dag tar fyra personer sitt liv i Sverige och var femte ung flicka i årskurs nio har någon gång skadat sig själv medvetet. Detta måste få ett slut! Det går att skapa sig ett fantastiskt liv trots tidigare inre kaos och det vill Malin med hjälp av #Drivkraften trycka på.

I denna podcast fokuserar vi på alla områden inom personlig utveckling, mental träning och hälsa. Här får ni ta del av starka berättelser där personer som har ett tungt bagage med hjälp av en stark drivkraft hittat rätt i livet. #Drivkraften ska vara en lättillgänglig källa till inspiration för att fler ska få upp ögonen för mental träning och börja påverka sina liv till de bättre.

drivkraften

Det bästa med #Drivkraften är att varje gång jag lyssnar på ett avsnitt så lär jag mig så otroligt mycket – både om mig själv och andra. Varje avsnitt gästas av någon som delar med sig av en stark historia, och det är så inspirerande att höra dessa människors personliga utveckling, och hur de rest sig ur sin psykiska ohälsa. Wow, säger jag bara! Är så tacksam för att människor vågar dela med sig och prata om känsliga ämnen ♥

De senaste tre avsnitten handlade bland annat relationsproblematik, trygghet, sexmissbruk, destruktiva relationer, bekräftelse, mindfulness och kampkonst. Det var tre avsnitt som berörde mig väldigt mycket och fick mig att ännu klarare förstå hur vissa saker hänger ihop. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och mina tidigare beteenden under det senaste året, och det är något jag kommer berätta mer om när jag gästar podden framöver.

Rekommenderar den här podden varmt 

Klicka här för att lyssna på podden online eller ladda ner den i appen Podcaster!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats