Emma Barremyr

Renew Life Probiotika

Hej vänner ♥

I samarbete med Inekogruppen vill jag idag berätta för er om Renew Life probiotika!

Som jag skrivit förut är ReNew Life ett amerikanskt företag och grundades 1997 av Brenda Watson och hennes make Stan. Brenda har blivit en av landets ledande auktoriteter inom naturlig matsmältning, avgiftning och inre rening. ReNew Life tillverkar samtliga produkter själva och idag finns de i över 20.000 hälsokostbutiker över hela världen. Filosofin grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion vi alla behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa.

Det unika med Renew Lifes produkter är att de är 100% naturliga, består av vegetabiliska kapslar samt att innehållet till stor del kommer från ekologiska odlingar.

Häng  på så ska jag berätta mer!

IMG_3969

Probiotika-serien består av fyra produkter som ni kan se på bilden här ovan. Pure Biotic, Pure Biotic premium, Pure Biotic kvinna och Pure Biotic barn.

Just probiotika är ett viktigt kosttillskott för mig som har IBS och ofta har en mage som är i obalans. Genom att tillsätta goda bakterier till magtarmkanalen så mår magen bättre och håller sig lugnare. Mjölksyrabakterier återställer nämligen tarmens normala bakterieflora, hämmar tillväxten av skadliga bakterier och stärker immunförsvaret!

Hälsan börjar med andra ord i magen och just probiotika är något jag brukar rekommendera till vänner och klienter som vill hålla sig friska med en glad mage!

IMG_3973

Pure Biotic 

En tablett Pure Biotic innehåller garanterat 6 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier fördelat på 6 stammar, som stödjer tarmfloran. Pure Biotic använder sig av ett tablettsystem som heter BioTract. BioTract är ett patenterat depåsystem som optimerar upptaget av de goda bakterierna i tarmen där de gör som mest nytta. Detta innebär att tabletten är utformad för att utsöndras långsamt i kroppen och skydda mot magsyra.

Pure Biotic premium

En kapsel PureBiotic Premium innehåller garanterat 50 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier fördelat på 10 stammar, som stödjer tarmfloran. PureBiotic Premium använder sig av ett kapselsystem som heter Enteric Coating. Enteric Coating innebär att varje kapsel är sprayad med en vattenbaserad ytbehandling som skyddar bakterierna mot magsyra och samtidigt optimerar utsöndringen av bakterierna i tarmarna.

IMG_3974

Pure Biotic kvinna

En kapsel Pure Biotic Kvinna innehåller garanterat 50 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier fördelat på 9 stammar, som stödjer tarmfloran. Pure Biotic Kvinna använder sig av ett kapselsystem som heter Enteric Coating. Enteric Coating innebär att varje kapsel är sprayad med en vattenbaserad ytbehandling som skyddar bakterierna mot magsyra och samtidigt optimerar utsöndringen av bakterierna i tarmarna. Bakterierna är utvalda för för att passa kvinnors behov.

Pure Biotic barn

En kapsel Pure Biotic Barn innehåller 10 miljarder nyttiga mjölksyrabakterier fördelat på 9 stammar, som ger ett brett spektrum i en hög koncentration. Välsmakande tuggtabletter med smak av hallon och björnbär. Goda och lätta att tugga eller suga på.

 

Informationen om tabletterna är tagna från hemsidan som ni hittar här!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Inekogruppen.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Spännande, jag började med Pure cleanse i torsdag och min mage har varit helt kaos sedan dess. Min mage brukar krångla ibland men inte så mycket så har börjat ana ett samband. Tog beslutet idag att sluta med tabletterna och hoppas på att må bättre snart <3

  2. Jill

    Jag vill varna för deras Pure cleanse. Den är aggresiv och sabbar tarmarna totalt. Katastrof!

    Har innan kört Holistic Detox med gott resultat.

    Då vill du ha tok-diarré i 30dagar så köp Pure cleanse.

stats