Emma Barremyr

BOKTIPS att lyssna på/ läsa hos Nextory!

Hej kompisar ♥

Nextory är verkligen en sån himla bra grej! En prenumerationstjänst där du har tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan.

Jag plöjer böcker (mest i ljudboksform) som aldrig förr! Lyssnar när jag åker bil, är ute och går, när jag fixar mig på morgonen, lagar mat, städar, tränar eller vilar. Det är avkopplande och jag gillar känslan av att hela tiden ha en bok på g som jag längtar efter att få lyssna på!

Som avslut på veckan tänkte jag dela med mig av några boktips på böcker som jag hittills lyssnat på och gillat. Glöm inte att ni med koden ”PTBYEMMA” får en hel månad med gratis lyssning + läsning i mobilen.

Klicka här för att registrera dig och ange kampanjkoden högst upp!

 

Här kommer 6 boktips som jag hoppas att ni också gillar!

>> Försoningen av Hanna och Amanda. Boken handlar om två systrar som med en otrygg uppväxt med en frånvarande pappa i bagaget försöker ta sig fram i livet och bli vuxna på riktigt. Den här boken rymmer både underhållning, ångest och svärta.

>> Skynda att älska av Alex Schulman. En gripande historia om Alex och hans pappas kamp mot tiden!  Vemod och sorg blandas med humor och oceaner av kärlek!

>> All in av Emma Igelström. Emma berättar öppenhjärtigt och med stor närvaro om när livet är allt eller inget. Hur livet som en beroendepersonlighet som lever för sina prestationer och drömmarna om att ständigt bli bättre har påverkat henne och vad hon lärt sig av det. Hon har gjort en fantastisk utveckling och kommer med många kloka tips och råd ♥

>> Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra av Nisse Simonsson. Kan man välja att vara lycklig? Jag tror det och den här inspirerande boken kan vi läs som hur vår förmåga att känna glädje och tillförsikt i slutändan beror på vår inställning till livet, både när lyckan ler och solen går i moln!

>> Väggen av Pia Dellson. Jag sträckläste den boken en kväll när jag gick och la mig. Herregud vad människan sätter bra ord på just utmattningsdepression. Väggen skildrar nämligen en av vår tids folksjukdomar och är skriven av en person som både suttit på patientens och läkarens stol. De korta inkännande texterna gör att man orkar läsa även om man är mycket trött. Tips till alla som känner sig stressade och vill få några tänkvärda ord!

>> Ett sötare blod av Ann Fernholm. En bok för oss kostintresserade som berättar om hur maten vi äter kan leda till olika krämpor och sjukdomar, samt tvärtom: hur maten kan hjälpa oss att bli friskare!

 

IMG_4049

Just nu lyssnar jag på Löparens Hjärta av Markus Torgeby. Löparens hjärta handlar om att våga gå sin egen väg och den kraft som finns att hämta i naturen. Markus vänder sig till alla som har funderat på att kliva av ekorrhjulet, och ställer sig frågande till mycket av det vi andra tar för självklart inklusive den löpartrend som svept över Sverige de senaste åren! Otroligt inspirerande och tänkvärd bok!

 

Har du inte testat Nextory än rekommenderar jag dig att gör det! 

Det är ingen bindningstid på abonnemanget, du kan alltså säga upp det när du vill. Efter gratismånaden väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till all läslyssning i mobilen och plattan eller om du vill säga upp! Helt upp till dig alltså!

Något som dock är bra att veta är att du kommer behöva ta fram ditt konotkort och ange kortnumret vid registrering, en krona dras, som sedan direkt betalas tillbaka. Eftersom det är en prenumerationstjänst behöver Nextory möjligheten att kunna dra pengar om abonnemanget inte sägs upp efter en månad. Men om du säger upp inom en månad kommer inga pengar att dras och därför får du lyssna gratis en hel månad!

Klicka in dig här och ange koden PTBYEMMA och få en gratis månads läslyssning!

Trevlig helg ♥

 

Inlägget är ett samarbete med Nextory, men alla tankar och åsikter är mina egna!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej Emma!

    Jag har skrivit till dig förut, angående annat, men undrar nu vad du har för kamera?
    Du tar så fantastiska bilder som inspirerar väldigt mycket! Jag har precis startat en egen blogg, som kommer handla mest om bakning, och vill därför kunna ta bra bilder som också inspirerar och som gör att det ser gott ut såklart! Ska alltså inhandla en ny snarast. Har du några tips?

    Tack tack tack för en fantastisk blogg, du är en riktig inspiratör! 🙂

    Kram Jenny

    1. Emma

      Hej och tack! Vad roligt att höra att du tycker jag tar fina bilder 🙂 Min kamera som jag har just nu är en canon eos 550d, men det är dags för en ny snart då den här har blivit gammal och sliten. Personligen så gillar jag canons kameror bäst, men det är ju en smaksak. Om du köper en systemkamera – ha den alltid i handen och testa dig fram. Lycka till fina du!

stats