Emma Barremyr

Real Health Super Foods

God morgon mina söta vänner ♥

Jag är så otroligt glad som har fått äran att under våren jobba tillsammans med Inekogruppen och deras fantastiska varumärken. Inekogruppen är ett svenskt egenvårdsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer rena, naturliga och ekologiska produkter. Deras passion är att bygga en serie starka och unika varumärken som sticker ut ur mängden med tanke på funktion och kvalité.  Och Just DÄRFÖR har jag valt att jobba med dem – jag älskar deras holistiska tänk och idag skulle jag vilja presentera deras Real Health Super Foods för er!

IMG_3352IMG_3353

Real Health är en serie nogrannt utvalda produkter med inriktning på raw, ekologiskt och naturligt innehåll. I serien finns det sex produkter totalt – fyra stycken Raaw Juice-pulver samt två stycken Boost-produkter. Produkter som gör det otroligt enkelt att lägga till extra fina näringsämnen till den befintliga kosten. Alla pulver kan blandas i t.ex. vatten, smoothies och juice eller användas i matlagning (icke-uppvärmd).

Real Health Raaw Juice innehåller noga utvalda blandningar av de renaste och mest näringsrika frukterna och grönsakerna i världen. För att bibehålla maximal näring i varje drink är de varsamt mixade och hanterade. Varje paket innehåller 7 små påsar som är färdiga att blanda ut i vatten och dricka direkt eller ta med sig ut i vardagen! Juicerna är fria från artificiella sötningsmedel, smakförstärkare, färgämnen och andra tillsatser.

Det är helt enkelt en 100% naturlig, raw, uppfriskande och himla god juice!

IMG_3358

Real Health Raaw Juice finns i fyra olika smaker och här får ni en närmare presentation av innehållet:

  • Veggie power: morot, rödbeta, äpple, broccoli, päron, grönkål, ingefärastevia och silica
  • Tropical escape: mango, papaya, banan, kiwi, ananas, dragonfrukt, passionsfrukt, stevia och silica
  • Berry blast: äpple, hallon, svarta vinbär, blåbär, acai, jordgubbar, goji, tranbär, stevia och silica
  • Go green: äpple, ananas, vetegräs, kokosmjölk, chlorella, korngräs, grönkål, spenat, kokosvatten, stevia och silica

Min favorit är Tropical escape! Jag älskar de tropiska smakerna och skulle kunna dricka hur mycket som helst! Dock hade gärna önskat att det inte var någon stevia i då jag inte gillar den smaken jättemycket och dessutom tycker att frukten är söt och god i sig. Men man kan inte få allt man vill ha!

IMG_3359 IMG_3364

Nu över till Boost-produkterna som jag är mest förtjust i!

Energi Boost är en helt naturlig blandning av fyra superfrukter som hjälper till att hålla energin uppe! Blandningen innehåller maca, lucuma, kakao och hampa-protein, som alla fyra har ett högt näringsinnehåll och som gör Energi Boost fullspäckad med vitaminer, mineraler, fibrer, proteiner och aminosyror.

Green Boost innehåller spirulina, chlorella, vetegräs, korngräs, grönkål och spenat – en kraftfull blandning gröna godsaker som hjälper till att minska både trötthet och utmattning och som ger massa fina näringsämnen till kroppen!

Båda blandningarna kan användas i t.ex. rawfoodbakverk, smoothies och liknande. Själv mixade jag ihop en smarrig rawfoodboll som passar perfekt till mellanmål eller som nyttigt alternativ på godis!

IMG_3370

Ingredienser:

  • 100 gram torkade aprikoser
  • 2 färska urkärnade dadlar
  • 100 gram mandlar
  • 1 msk kokosolja
  • 1 tsk energy boost
  • 1/2 tsk ingefära
  • rivet skal från 1/2 apelsin

Riv skalet från apelsinen och blanda i en matberedare tillsammans med aprikoser, dadlar, ingefära, mandel, kokosolja och real health energy boost. Mixa till en slät deg, rulla bollar i kokos och förvara sedan i kylen. 

Ät och njut!

IMG_3374

 

Ni hittar alla produkter och mer information här!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Inekogruppen.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Åh vad gott allt detta ser ut! Smoothies och juicer är ju helt klart favoriter! och hjälp vad ”bollarna” ser goda och nyttiga ut! Kika gärna in på min blogg, idag ligger några av mina ”superfoods” produkter uppe. Tack för daglig inspo. Ha en härlig dag! / Sandra

stats