Publicerat den 4 mars, 2016

Ljuvlig fruktsallad

Allmänt, Fika, Frukost - frukt, kitchenstories, Kvällsmat/ Kvällsfika, Mellanmålstips, Snacks/efterrätter/godis

Hej godingar ♥

FRUKTSALLAD!

Det måste vara världens bästa, mellis, efterrätt, fika eller fredagsgodis?

I söndags när vi storhandlade inför veckan blev jag så sugen på fruktsallad. Det slutade med att jag slängde ner massa favoritfrukter i varukorgen för att kunna frossa ordentligt, och det hela resulterade i en helt fantastisk fruktsallad med saftiga apelsiner, syrlig passionsfrukt, söt banan, grön kiwi, krispigt äpple, frysta hallon och underbart söt ananas!

Hela kalaset toppades med mandlar, russin, riven kokos och en stor klick laktosfri vaniljkvarg!

Mmmmmh! Vilket kvällsmellis ♥

IMG_3342 IMG_3348 IMG_3341 IMG_3345

 

TIPS!

Gör GINO – en varm fruktsallad med choklad! Smörj en form och hacka ner alla dina favoritfrukter, bär, nötter, etc. Toppa med riven choklad och kör sedan in i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Servera sedan genast med vispad grädde!

 

Ha en underbar helg mina sötnosar ♥

 

Kram / Emma.

4 kommentarer

  1. Cissi

    Hej Emma! Jag upplever att det är svårt att hitta träningskläder för lite större storlekar, många överdelar blir väldigt åtsittande trots att ”loose fit” utlovas. Jag vill hitta linnen/tröjor som verkligen har lite lösare passform och gärna med mudd/knyt nedtill, och som gärna får vara anpassat till just träning vad gäller materialet. Har du några bra tips??

    Svara

    1. Emma

      Jag också!!! :D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.